Зарядно устройство за лаптоп Apple USB-C Power Adapter - 70W mqln3

Зарядно устройство за лаптоп Apple USB-C Power Adapter - 70W mqln3

id s2403087
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Добре дошли в официалния сайт на Apple USB-C Power Adapter - 70W. Този мощен и интелигентен зарядно-адаптер е създаден с една цел - да осигури бързо и ефективно зареждане на вашите устройства, където и да сте.

Бързо и ефективно зареждане: Apple USB-C Power Adapter - 70W ви позволява да зареждате вашите устройства с впечатляваща скорост. Снабден с висококачествен USB-C порт, този адаптер ви позволява да зареждате вашите MacBook, iPad или iPhone със значително по-бърза скорост в сравнение с обикновените зарядни устройства. Сега можете да се насладите на по-малко време за зареждане и повече време за използване на вашите устройства.

Интелигентна и безопасна технология: Apple винаги се стреми да предоставя безопасност и защита на своите потребители, и това не е изключение. Apple USB-C Power Adapter - 70W разполага с интелигентна защитна технология, която автоматично разпознава нужната мощност за всяко свързано устройство, осигурявайки оптимално и безопасно зареждане. Това означава, че можете да се чувствате спокойни, че вашите устройства са защитени от прекомерно зареждане, късове или други потенциални проблеми.

Компактен и лесен за пренасяне: Apple USB-C Power Adapter - 70W е създаден с мисъл за преносимост и удобство. Снабден с компактен и лек дизайн, този зарядно-адаптер е перфектният спътник за вашите пътешествия, бизнес срещи или просто за употреба у дома. Независимо дали сте на път или в офиса, можете да се полагате на Apple USB-C Power Adapter - 70W, за да задоволите нуждите на вашите устройства за зареждане.

Apple USB-C Power Adapter - 70W е съвършеното допълнение към вашата колекция от Apple аксесоари. Осигурете бързо, ефективно и безопасно зареждане за вашите устройства и се наслаждавайте на безпроблемна и продуктивна работа и забавление.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти