Зарядно устройство за лаптоп Apple 140W USB-C POWER ADAPTER MLYU3

Зарядно устройство за лаптоп Apple 140W USB-C POWER ADAPTER MLYU3

id s2060623
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да зареждате вашия лаптоп Apple със светкавична скорост? Представяме ви Зарядно устройство за лаптоп Apple 140W USB-C POWER ADAPTER MLYU3, което е синоним на ефективност и стил.

Основни характеристики на Apple 140W USB-C Power Adapter (MLYU3):

1. Висока мощност на изхода: - Капацитет от 140W за ефикасно зареждане.

2. Свързаност: - USB-C порт, съвместим с модерните устройства.

3. Дизайн: - Компактен, бял дизайн с минималистична естетика. - Иконичното лого на Apple, което се откроява веднага.

4. Стил на щепсела: - Снимките показват различни стилове на щепсели, което указва на различни версии за съответствие с международните стандарти за електрически контакти.

5. Преносимост: - Лесно за носене и идеално за пътуване благодарение на своята елегантна форма.

Предимства:

- Възможност за бързо зареждане на съвместими устройства, което намалява времето за изчакване. - Универсално проектиран за широк спектър от лаптопи и устройства Apple, които поддържат USB-C. - Надеждна производителност от официален аксесоар на Apple, гарантиращ безопасност и съвместимост с устройството. - Здравина и качество на изработка, свързани с продуктите на Apple.

Това зарядно устройство е идеално за потребители на Apple, които се нуждаят от високомощно решение за зареждане, което е едновременно преносимо и надеждно за техните устройства, съвместими с USB-C.

Ако сте съвременен професионалист или студент, който винаги е в движение, Apple 140W USB-C Power Adapter е вашата перфектна компания. Бързото и ефективно зареждане осигурява, че вашият лаптоп винаги ще бъде готов за следващото предизвикателство, без да се налага да чакате часове за пълно зареждане.

Разгледайте нашия асортимент от Зарядни устройства и открийте перфектното допълнение към вашата технологична колекция. А ако сте верен фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Зарядни устройства APPLE, които предлагаме.

С Зарядно устройство за лаптоп Apple 140W USB-C POWER ADAPTER MLYU3, вие инвестирате в качество и надеждност, които ще ви служат верно с години. Не позволявайте на батерията на вашето устройство да ви забавя – изберете решение, което да отговори на динамичния ви начин на живот.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти