Зарядно устройство SteelPlay CAR CHARGER (NINTENDO SWITCH)

Зарядно устройство SteelPlay CAR CHARGER (NINTENDO SWITCH)

id s672226
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да зареждате вашата Nintendo Switch докато пътувате? Представяме ви перфектното решение - Зарядно устройство SteelPlay CAR CHARGER, специално създадено за вашата конзола.

С този продукт от висококачествената марка Steelplay, вече не трябва да се притеснявате за изчерпаната батерия по време на дълги пътувания. Благодарение на двата USB изхода, можете едновременно да зареждате и други устройства, което го прави изключително удобен и функционален аксесоар.

Устройството се отличава с входно напрежение от 12-24V, което гарантира съвместимост с почти всички модели автомобили, а изходното напрежение от 5.00V и максималният изходен ток от 2.60A осигуряват бързо и ефективно зареждане на вашата конзола. С изходна мощност от 13W, това зарядно е създадено да отговори на нуждите на най-активните геймъри.

Комплектът включва и 2м USB-C кабел, което ви дава свободата да играете удобно, докато устройството ви се зарежда. Не е нужно да се притеснявате за кратки кабели или неудобни позиции - с SteelPlay CAR CHARGER винаги сте готови за игра.

За тези, които търсят надеждност и качество, Зарядни устройства Steelplay са идеалният избор. Потопете се в света на игрите без прекъсване, дори когато сте на път.

Ако сте родител на енергични деца, знаете колко е важно да имате винаги под ръка решение за зареждане на техните устройства. SteelPlay CAR CHARGER е лесен за употреба и сигурен, което го прави подходящ и за младите геймъри. Осигурете спокойствие и забавление за цялото семейство по време на път.

За хората, които ценят времето си и не искат да пропускат нито миг от любимите си игри, това зарядно е истинско спасение. Независимо дали сте в колата за няколко минути или няколко часа, вашата Nintendo Switch ще бъде готова за употреба, когато пристигнете на вашата дестинация.

И не забравяйте, че можете да разгледате и други Зарядни устройства в нашия онлайн магазин, където ще откриете разнообразие от продукти, отговарящи на високите стандарти на качество и надеждност.

Избирайки зарядно устройство от марката Steelplay, вие инвестирате в дълготрайност и ефективност. Подарете си комфорта да знаете, че вашата конзола е винаги заредена и готова за нови приключения, където и да отидете. Защото в крайна сметка, игрите са повече от забавление - те са начин на живот.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти