Зарядно устройство DIVA 2 USB + РАЗКЛОНИТЕЛ ЗАПАЛКА 3 ГНЕЗДА

Зарядно устройство DIVA 2 USB + РАЗКЛОНИТЕЛ ЗАПАЛКА 3 ГНЕЗДА

id s363837
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Защо да се задоволите само с едно, когато можете да имате всичко? Представяме ви Зарядно устройство DIVA 2 USB + РАЗКЛОНИТЕЛ ЗАПАЛКА 3 ГНЕЗДА, перфектният спътник за всеки, който иска да остане винаги свързан и зареден, дори когато е в движение.

С това иновативно устройство от марката DIVA, вие получавате не само два USB изхода за бързо и ефективно зареждане на вашите устройства, но и допълнителен разклонител с три гнезда, което го прави идеалният избор за дълги пътувания с кола. С входно напрежение от 12 до 24V, това зарядно устройство е съвместимо с почти всеки автомобил, а максималният изходен ток от 2.10A гарантира, че вашите устройства ще бъдат заредени бързо и безопасно.

Не е нужно да се притеснявате за сигурността на вашите устройства, тъй като зарядното е снабдено с кабел, който осигурява стабилно и надеждно свързване. С гаранция от 24 месеца, Зарядни устройства DIVA са синоним на качество и дълготрайност, което ви дава допълнителна увереност при покупката.

За тези, които търсят удобство и многофункционалност, това зарядно устройство е идеалният избор. Без значение дали сте бизнес професионалист, който трябва винаги да бъде на разположение, или страстен пътешественик, който иска да запечатва спомени без притесненията на изтощена батерия, този продукт е създаден да отговори на вашите нужди.

Използвайки Зарядни устройства от марката DIVA, вие инвестирате в своя комфорт и спокойствие. Открийте широката гама от Зарядни устройства DIVA и изберете най-подходящото за вас, за да не останете никога с празна батерия.

Предвид потребностите на съвременния човек, който е постоянно в движение и зависи от своите мобилни устройства, това зарядно устройство е разработено с мисъл за удобство и ефективност. То е идеално за хора на всяка възраст, независимо от техния социален статус, които ценят качеството и функционалността в ежедневието си.

Не позволявайте на изтощената батерия да прекъсне вашата продуктивност или да ви лиши от важни моменти. С Зарядно устройство DIVA 2 USB + РАЗКЛОНИТЕЛ ЗАПАЛКА 3 ГНЕЗДА, вие сте винаги една крачка напред, подготвени за всичко, което денят може да ви предложи.

Подарете си свободата да зареждате множество устройства едновременно, без да се притеснявате за наличието на свободни контакти. Изберете интелигентното решение за вашите зарядни нужди и се насладете на безпроблемно пътуване с винаги заредени устройства. Вашето следващо приключение вече е по-близо, благодарение на надеждните и удобни Зарядни устройства DIVA.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти