Зарядно устройство DEVIA 220V за microUSB/Type C, 2.1A

Зарядно устройство DEVIA 220V за microUSB/Type C, 2.1A

id s371782
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да зареждате бързо и лесно всички свои устройства, без да се притеснявате за съвместимостта? Представяме ви Зарядно устройство DEVIA 220V за microUSB/Type C, 2.1A, което е идеалният избор за вас!

Това зарядно устройство е създадено с мисъл за динамичния начин на живот на съвременния човек. Съвместимо е както с устройства, използващи новите USB-C конектори, така и с тези с широко разпространения microUSB стандарт. Така вие можете да зареждате без проблеми както смартфони, така и таблети, което го прави универсален помощник за всеки ден.

Освен това, зарядното устройство DEVIA се отличава с ефективността на зареждане, предлагайки изходящо напрежение от 5V и ток до 2.1A. Това гарантира бързо и ефективно зареждане на вашите устройства, спестявайки ви ценно време. Също така, благодарение на широкия входящ напрежениев диапазон от 220 до 240V, можете да използвате зарядното устройство в различни страни, без да се притеснявате за съвместимостта с електрическата мрежа.

Зарядното устройство е компактно и леко, с размери 64 x 55 x 30 мм и тегло едва 38.5 грама, което го прави идеален спътник във вашата чанта или джоб. Изработено е от висококачествен PC материал, който осигурява дълготрайност и устойчивост на устройството. Стилният му черен цвят пък е подходящ за всеки вкус и стил.

Допълнително удобство предлага спираловидният дизайн на кабела, който предотвратява заплитането и позволява лесно разтягане до дължина от 100 см. Светлинният индикатор на самото зарядно пък ви уведомява, когато устройството работи.

Ако търсите надеждно и удобно решение за зареждане на вашите устройства, Зарядно устройство DEVIA е точно за вас. Подходящо е както за млади професионалисти, така и за студенти или активни родители, които се нуждаят от бързо и лесно зареждане на път. Практичността и универсалността на това зарядно устройство го правят отличен избор за всеки, който цени своето време и комфорт.

Не пропускайте да разгледате и другите Зарядни устройства, които предлагаме, за да намерите най-подходящото за вашите нужди. А за почитателите на марката DEVIA, вижте нашия асортимент от Зарядни устройства DEVIA и изберете качество, проверено с времето.

С Зарядно устройство DEVIA 220V за microUSB/Type C, 2.1A, вие сте винаги една крачка напред. Заредете своя ден с енергия и бъдете готови за всички предизвикателства, които ви очакват!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти