Зарядно устройство Apple 12W USB POWER ADAPTER MGN03

Зарядно устройство Apple 12W USB POWER ADAPTER MGN03

id s622313
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да зареждате вашите устройства Apple бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството? Представяме ви Зарядно устройство Apple 12W USB POWER ADAPTER MGN03, което е идеалният избор за всеки, който търси надеждност и стил в едно.

Със своя компактен и квадратен дизайн, това зарядно устройство е не само функционално, но и естетически приятно, със своята гланцова бяла повърхност, характерна за минималистичния стил на Apple. Освен това, дизайнът включва сгъваеми шипове (както е показано на третата снимка), което го прави изключително удобно за пренасяне и не изисква много място за съхранение, въпреки че стилът на шиповете може да показва специфична съвместимост с региона.

С мощност от 12 вата, това зарядно устройство осигурява ефективно зареждане на съвместими устройства. То е оборудвано със стандартен USB Type-A порт, което го прави подходящо за зареждане на широк спектър от устройства на Apple, включително iPads и iPhones, когато се използва с подходящия кабел (не е показан на снимките).

За вашата безопасност, зарядното устройство Apple 12W USB POWER ADAPTER MGN03 е произведено според строгите стандарти за безопасност и качество на Apple. Това гарантира, че получавате продукт, на който можете да разчитате във всеки момент.

Това зарядно устройство предлага на потребителите практично и надеждно решение за зареждане, което е лесно преносимо, съвместимо с няколко устройства на Apple и изработено според високите стандарти за качество, които се очакват от продуктите на Apple. Открийте повече Зарядни устройства APPLE и осигурете непрекъснато захранване на вашите любими устройства.

Без значение дали сте млад професионалист, който е постоянно в движение, или студент, който винаги е на път, това зарядно устройство е идеалният спътник за вашите ежедневни приключения. Стилът и функционалността му са подходящи както за мъже, така и за жени, които ценят качествените продукти и са в търсене на надеждно решение, което да отговаря на динамичния им начин на живот.

За да разгледате още зарядни устройства и да намерите най-подходящото за вашите нужди, посетете нашата секция Зарядни устройства. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи продукти, които съчетават иновации и качество, за да направят ежедневието ви по-лесно и приятно.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти