Захранващ блок FSP Group HYPER PRO 700W 80+ Bronze, Bulk

Захранващ блок FSP Group HYPER PRO 700W 80+ Bronze, Bulk

id s2565123
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да надградите своята компютърна система с надежден и мощен захранващ блок? Представяме ви Захранващ блок FSP Group HYPER PRO 700W 80+ Bronze, Bulk – сърцето, което ще осигури стабилност и ефективност на вашата машина.

С гаранция от цели 36 месеца, този захранващ блок на известната марка FSP GROUP е синоним на качество и дълготрайност. С мощност от 700W, той е идеален за по-тежки задачи и гейминг конфигурации, където стабилното захранване е от съществено значение. Форм факторът ATX гарантира съвместимост с повечето стандартни компютърни кутии, а разнообразието от конектори, включително 1 x 20+4 PIN, 1 x CPU 4+4 Pin, 1 x CPU 8 Pin, 4 x PCI-Express 6+2-pin, 2 x 4 Pin Peripheral и 5 x SATA, осигуряват възможност за свързване на всички необходими компоненти.

Ефективността от 85% е впечатляваща и отговаря на сертификата 80 PLUS BRONZE, което означава, че този захранващ блок не само ще захранва вашата система надеждно, но и ще го прави икономично, като ви спестява средства от електроенергия в дългосрочен план. Наличието на Active PFC (Power Factor Correction) подобрява качеството на електрическото захранване и намалява консумацията на енергия, което е важно за всеки съвременен потребител, грижещ се за околната среда.

Вентилаторът с размери 120 mm гарантира тиха и ефективна работа, като поддържа компонентите охладени дори при интензивна употреба. Размерите на захранващия блок са компактни – 140 x 150 x 86 мм, което го прави лесен за инсталиране в различни конфигурации. Входното напрежение от 200 до 240 V е стандартно и съвместимо с електрическите мрежи в повечето страни.

За тези, които търсят надеждност и мощност в едно, този захранващ блок е перфектният избор. Той е особено подходящ за технологично осведомени потребители, геймъри и професионалисти в областта на графичния дизайн и видео обработката, където стабилността на системата е от решаващо значение. Не е модулен, което означава, че всички кабели са фиксирани към блока, но това не намалява неговата функционалност, а по-скоро улеснява монтажа и намалява риска от загуба на важни кабели.

Ако искате да разгледате още Компоненти или да откриете други продукти на марката Компоненти FSP GROUP, посетете нашия уебсайт и изберете най-доброто за вашата система.

В заключение, Захранващ блок FSP Group HYPER PRO 700W 80+ Bronze, Bulk е висококачествен продукт, който предлага отлична производителност и надеждност. Създаден за да удовлетвори нуждите на най-взискателните потребители, той е гаранция за дълготрайна и ефективна работа на вашия компютър. Изберете качество и стабилност за вашата технологична инвестиция с FSP GROUP.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти