Ютия Tefal FV2836E0*** , 2400 W, 270 ml
Икона нов продукт
Описание

Искате ли да превърнете гладенето от досадно задължение в бързо и лесно удоволствие? Представяме ви Ютия Tefal FV2836E0, която съчетава мощност и иновации, за да осигури безупречни резултати всеки път.

С мощност от 2400W, тази ютия се загрява бързо и предлага последователна производителност, като гарантира, че дрехите ви ще изглеждат перфектно за миг. Струята пара от 40 г/мин и мощният паров удар от 150 г/мин ефективно премахват най-упоритите гънки.

Удобството при употреба е гарантирано благодарение на големия резервоар за вода с капацитет от 270 мл, който намалява необходимостта от чести допълвания. Автоматичната регулация на парата според температурата на плочата и ергономичният дизайн на дръжката правят гладенето лесно и комфортно.

Технологията на плочата е от ключово значение за ефективното гладене. Cerilium плочата е незалепваща и устойчива на надраскване, което осигурява плавно плъзгане върху всички видове тъкани. Прецизният връх е идеален за достигане на труднодостъпни места като около копчета и яки.

Поддръжката на ютията е улеснена с антикапковата система, която предотвратява падането на водни капки върху дрехите по време на гладене, и антикалк системата, която поддържа дълготрайна парна производителност и улеснява почистването.

Дизайнът на ютията включва вертикално гладене, което позволява освежаване и разглаждане на висящи дрехи или завеси, както и стабилна пета за безопасност и удобство при поставяне на уреда.

Допълнителните функции включват лесен за използване регулатор за температура и пара, както и функция за пръскане, която осигурява допълнителна влага там, където е необходимо, за премахване на упоритите гънки.

Опаковката на продукта подчертава "Express Steam", което показва силните парни способности на ютията и обещава "По-бързо и по-лесно гладене" с "+20% повече пара**" в сравнение с други модели.

Визуалните елементи на опаковката и акцентите върху бързината и лекотата на гладенето подсказват, че Ютия Tefal FV2836E0 е високопроизводителен уред, който комбинира мощност с удобни за потребителя функции, предназначен за тези, които търсят ефективно гладене.

Този продукт е идеален за заети професионалисти и семейства, които ценят времето си и искат да изглеждат безупречно всеки ден. Независимо дали сте необвързани или имате семейство, Ютия Tefal FV2836E0 ще ви помогне да поддържате дрехите си в перфектно състояние с минимални усилия.

Открийте повече висококачествени Ютии Tefal и разгледайте нашия широк асортимент от Ютии, за да намерите идеалния уред, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

С Ютия Tefal FV2836E0, гладенето вече не е задача, а удоволствие. Инвестирайте в качество, което променя ежедневието ви към по-добро!




    Виж още Ютии и гладене
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти