Външна батерия Xmart 20000 mAh 65W
Описание

Искате ли непрекъснато да сте в движение, без да се притеснявате за изчерпаната батерия на вашите устройства? Представяме ви Външна батерия Xmart 20000 mAh 65W - мощният и надежден спътник за всеки, който живее динамично и не иска да бъде ограничен от близостта до електрическа контактна мрежа.

С гаранция от 24 месеца, това преносимо зарядно устройство от марката Xmart е създадено да отговори на нуждите на активните хора, които ценят своята свобода и мобилност. С три USB изхода, тази външна батерия предлага възможността да зареждате едновременно няколко устройства - от смартфони и таблети до лаптопи и друга портативна електроника.

Входното напрежение от 5V и изходното напрежение също от 5.00V, заедно с максималния изходен ток от 2.00A, гарантират, че вашите устройства ще бъдат заредени бързо и ефективно. Изходната мощност от 65W пък е достатъчна дори за най-енергоемките устройства, като осигурява бързо и сигурно зареждане.

С капацитет от 20000 mAh, Външна батерия Xmart предлага обилната енергия, от която се нуждаете, за да поддържате вашите устройства активни през целия ден. А добавената функция за безжично зареждане е удобство, което ще оцените, ако предпочитате минимализма и липсата на излишни кабели.

Изборът на зарядни устройства е важен за всеки, който иска да бъде сигурен, че технологиите, които използва, няма да го подведат в критичен момент. С Външна батерия Xmart вие инвестирате в своята спокойствие и независимост.

Този продукт е идеален за заети професионалисти, студенти и всички, които обичат пътешествията и приключенията. Независимо дали сте на къмпинг, в дълго пътуване или просто прекарвате деня извън офиса, вие можете да разчитате на този надежден източник на енергия.

Ако търсите още варианти за зарядни устройства от марката Xmart, разгледайте нашите предложения тук. Със сигурност ще откриете продукт, който отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Външната батерия Xmart е не само функционално устройство, но и стилен аксесоар, който може да се превърне в част от вашия ежедневен образ. Със своя модерен дизайн и компактни размери, тя е лесна за носене и не заема много място в чантата или раницата ви.

Не позволявайте на изчерпаната батерия да се превърне в пречка пред вашата активност и свобода. С Външна батерия Xmart 20000 mAh 65W, вие сте готови за всички предизвикателства на деня, без да се притеснявате за заряда на вашите устройства. Изберете надеждността и мобилността, изберете Xmart!



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти