Външна батерия DIVA PB-100B 10000 MAH

Външна батерия DIVA PB-100B 10000 MAH

id s453413
Описание

Заредете своя ден с енергия, където и да сте, с Външна батерия DIVA PB-100B 10000 MAH – Вашият надежден източник на мощност в движение!

Съвременният човек е постоянно в движение и винаги на връзка. Телефоните и таблетите са нашият мост към света – за работа, забавление и социални контакти. Но какво се случва, когато батерията на устройството Ви издъхва в най-неподходящия момент? Решението идва с марката DIVA, която предлага качествена и надеждна външна батерия, за да сте сигурни, че Вашите устройства ще останат заредени през целия ден.

С капацитет от 10000 mAh, тази външна батерия гарантира, че ще имате достатъчно енергия за многократно зареждане на Вашия смартфон или таблет. Два USB изхода Ви позволяват едновременно да зареждате две устройства, което е идеално за хората в движение, които разчитат на множество гаджети.

С входно и изходно напрежение от 5V и максимален изходен ток от 2.10A, тази външна батерия осигурява бързо и ефективно зареждане, което е съществено за забързаното ежедневие на съвременния човек. Преносимостта на устройството е гарантирана от неговия компактен дизайн, който лесно се побира в чанта или джоб.

С двугодишната гаранция, която DIVA предлага, можете да бъдете спокойни за инвестицията си. Тази Външна батерия DIVA е създадена, за да издържи и да Ви служи верно с течение на времето.

Представете си свободата да пътувате, да се наслаждавате на приключения на открито или просто да сте в кафене, без да се притеснявате за нивото на батерията на Вашия телефон. Това е свобода, която Външна батерия DIVA PB-100B Ви предлага – свободата да живеете живота си непрекъснато и да останете винаги свързани.

Идеална за млади професионалисти, технологични ентусиасти и всеки, който цени своята мобилност, тази външна батерия е създадена да отговори на нуждите на активния и модерен начин на живот. Без значение дали сте в градския джунгъл или на планински туризъм, DIVA PB-100B е Вашият надежден източник на енергия.

Не позволявайте на изтощената батерия да прекъсва Вашите планове и да ограничава Вашата свобода. Изберете Външна батерия DIVA PB-100B 10000 MAH и заредете своя ден с необходимата енергия, за да бъдете винаги една крачка напред!




Виж още Външни батерии
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти