Външна батерия DIVA 3600 mAh BLACK

Външна батерия DIVA 3600 mAh BLACK

id s414069
Описание

Заредете деня си със стил и мощност! Представяме ви Външна батерия DIVA 3600 mAh BLACK - вашата компактна сила в движение.

Когато сте винаги в движение и вашият смартфон е вашата връзка със света, Външна батерия DIVA е това, от което се нуждаете. Тя е създадена да отговори на нуждите на активни хора, които ценят времето и комфорта. Със своя тънък дизайн и лекота, тази батерия лесно се побира в джоба или чантата, като в същото време предлага достатъчно енергия, за да поддържа вашите устройства заредени през целия ден.

С 3600 mAh капацитет, тази Външна батерия е идеалната спътница за вашия смартфон, таблет или друго дигитално устройство. Вградените LED индикатори ще ви информират за нивото на заряд, така че никога да не останете изненадани от изтощена батерия.

Освен това, с един USB изход и включен MicroUSB кабел, Външна батерия DIVA е универсално решение за зареждане. Входното и изходното напрежение от 5V, както и максималният изходен ток от 2A, гарантират бързо и безопасно зареждане на вашите устройства.

С двугодишна гаранция, тази външна батерия е инвестиция във вашата мобилност и спокойствие. Бъдете уверени, че вашият смартфон или таблет ще останат активни, докато вие сте на ход. Идеална за забързаното ежедневие на младите професионалисти, които разчитат на своите технологични устройства, както и за любителите на пътешествията, които искат да запазят своите спомени заредени и готови за споделяне.

За тези, които търсят удобство и функционалност, Външна батерия DIVA 3600 mAh BLACK е перфектният избор. Тя е съвместима с широк спектър от устройства, включително MP3 плеъри и игрови конзоли, което я прави универсален аксесоар за всеки модерен човек.

Не позволявайте на изтощената батерия да прекъсне вашата комуникация или забавление. С Външна батерия DIVA, вие сте винаги една крачка напред. Открийте повече продукти от тази категория и марка, като посетите Външна батерия DIVA и изберете най-подходящия за вас вариант.

Верига магазини ЗОРА ви предлага технологии, които улесняват живота и ви дават свободата да правите повече. С Външна батерия DIVA 3600 mAh BLACK, вие винаги ще бъдете готови за предизвикателствата на деня, заредени с енергия и стил!




Виж още Външни батерии
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти