Външна батерия Cellularline ESSENCE 10000 mAh ROSE
Описание

Забравете за изтощената батерия и прекъснатите моменти! Представяме ви Външна батерия Cellularline ESSENCE 10000 mAh ROSE – вашата надеждна спътница в динамичното ежедневие, която гарантира, че вашите устройства винаги ще бъдат заредени и готови за употреба.

С капацитет от 10000 mAh, тази преносима батерия е идеалното решение за всеки, който се нуждае от допълнителна енергия по всяко време и навсякъде. Благодарение на двата USB изхода, можете да зареждате две устройства едновременно, без да се притеснявате за тяхната батерия.

Стилната розова оттенък и модерният дизайн с покритие, което предотвратява лесното изпускане, правят тази външна батерия не само практичен, но и елегантен аксесоар. Компактният размер е възможен благодарение на литиево-полимерните клетки с висока плътност, които осигуряват максимална мощност без излишно увеличение на обема.

Входното и изходното напрежение от 5V, заедно с изходната мощност от 12W, осигуряват бързо и ефективно зареждане на вашите устройства. С гаранция от 24 месеца, Cellularline ви предлага сигурност и доверие в качеството на своите продукти.

Избирайки Зарядни устройства от Cellularline, вие инвестирате в дълготрайност и надеждност. Този продукт е перфектен за хора на възраст от 18 до 35 години, активни и винаги в движение, които ценят качеството и стила. Без значение дали сте студент, млад професионалист или родител на малко дете, външната батерия Cellularline ESSENCE ще отговори на вашите нужди.

Разгледайте и другите Зарядни устройства Cellularline, за да откриете още иновативни решения, които да улеснят ежедневието ви. И не забравяйте, че в Зарядни устройства от Верига магазини ЗОРА ще намерите само продукти с доказано качество и надеждност.

Външната батерия Cellularline ESSENCE е създадена, за да улесни живота ви и да ви освободи от ограниченията на стационарните зарядни устройства. Тя е идеалният избор за хора, които търсят баланс между функционалност и естетика. Защото в крайна сметка, вашият мобилен телефон заслужава да бъде зареден със стил!

Не позволявайте на изтощената батерия да прекъсва вашите най-важни моменти. С Външна батерия Cellularline ESSENCE 10000 mAh ROSE, вие сте винаги една крачка напред, готови за предизвикателствата на деня, с увереността, че вашите устройства ще бъдат заредени, когато имате най-голяма нужда от тях.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти