Външен удължителен захранващ кабел HAMA, Шуко мъжко, Шуко женско, 10 m, IP44, Черен

Външен удължителен захранващ кабел HAMA, Шуко мъжко, Шуко женско, 10 m, IP44, Черен

id s989049
ОписаниеХарактеристики

Защо да се ограничавате в движението, когато можете да разполагате с електричество навсякъде? Представяме Ви Външен удължителен захранващ кабел HAMA, който ще преобрази начина, по който използвате електрическите си устройства на открито.

С дължина от цели 10 метра, този удължителен кабел е идеален за всеки дом или офис, където е необходимо да се пренесе захранването на по-голямо разстояние. Благодарение на своята IP44 защита, той е предназначен за екстериорна употреба, което означава, че е защитен от проникване на частици и пръскане на вода, така че можете да бъдете спокойни при всякакви метеорологични условия.

Мощността на 3500 W и захранващото напрежение от 230 V гарантират, че този удължителен кабел може да поддържа работата на почти всяко устройство, което може да се нуждае от електричество навън – от градинско осветление до електрически инструменти. Със своята здрава конструкция от синтетичен материал и Шуко контакти, той е създаден да издържи на изпитанията на времето и интензивна употреба.

Този удължителен кабел от Hama е снабден с едно гнездо, което е достатъчно за повечето нужди, и сечение на проводника от 1.5 mm², което осигурява надеждна и безопасна електрическа връзка. Цветът му в класически черен нюанс позволява да се вписва дискретно във всяка среда, без да привлича ненужно внимание.

Ако сте собственик на дом или офис, където често се нуждаете от допълнителна захранваща точка на открито, този удължителен кабел е перфектният избор за Вас. Той е особено подходящ за хора, които обичат да организират събития в градината, да работят върху домашни проекти или просто искат да се насладят на удобството, което предлага допълнителното захранване.

Не пропускайте да разгледате и другите Разклонители, които предлагаме, за да намерите най-подходящия за вашите нужди. А ако сте фен на марката Hama, можете да откриете още много качествени продукти като този в нашата секция Разклонители Hama.

Избирайки Външен удължителен захранващ кабел HAMA, Вие инвестирате в удобство, безопасност и надеждност. С двегодишна гаранция, този продукт е сигурна инвестиция, която ще служи вярно във времето. Освободете се от ограниченията и дайте свобода на своите електрически устройства с този висококачествен удължителен кабел.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти