Вграден хладилник с фризер Samsung BRB26602EWW/EF*** , 267 l, E , No Frost , Да
Икона нов продукт
Описание

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и модерен дизайн? Представяме ви Вграден хладилник с фризер Samsung BRB26602EWW/EF, който съчетава иновативни технологии и елегантност, за да отговори на високите изисквания на всеки домакин.

С общ полезен обем от 267 литра, този хладилник осигурява достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти. Разполага с разнообразие от отделения и рафтове за организирано съхранение, включително специална секция Humidity Fresh, която поддържа идеални условия за плодове и зеленчуци.

Технологията All-Around Cooling гарантира постоянна температура в целия хладилник, което допринася за по-добро запазване на храната. Системата No Frost от своя страна елиминира необходимостта от ръчно размразяване, като предотвратява натрупването на лед.

Енергиен клас 'E' показва, че хладилникът е икономичен и екологичен, което е важно за всеки, който търси начини да намали разходите за електроенергия и да допринесе за опазването на околната среда.

Стилният вграден дизайн на хладилника се интегрира безпроблемно с кухненските шкафове, а подробните схеми за инсталация уточняват минималните размери на шкафа и изискванията за вентилация. Вътрешният контролен интерфейс поддържа чистия външен вид на хладилника.

Допълнителните функции включват опции за персонализиране на разположението на рафтовете, както и наличието на фризерна част с няколко чекмеджета за допълнително удобство.

Съчетанието от ефективност при съхранението, напреднала технология за охлаждане и функции за енергоспестяване правят този хладилник идеален избор за модерната кухня с интегрирани уреди. Открийте повече Хладилници с фризер Samsung и обогатете своя дом с качество и стил.

За съвременните потребители, които ценят иновациите и умело съчетават функционалността с естетиката в своите домове, хладилникът Samsung BRB26602EWW/EF е повече от уред – той е инвестиция в комфорта и хармонията на домашната среда. Разгледайте нашите предложения за Хладилници с фризер и изберете най-доброто за вашия дом.




    Виж още Хладилници
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти