Вертикална прахосмукачка Philips FC6904/01***
Икона нов продукт

Вертикална прахосмукачка Philips FC6904/01***

id s2982361
ОписаниеХарактеристики

Имате ли нужда от революционен начин да поддържате дома си чист и уютен? Представяме Ви Вертикална прахосмукачка Philips FC6904/01 – вашето ново най-добро средство за борба с праха и мръсотията.

С Philips вие получавате не просто уред, а надежден помощник в ежедневните задачи. Тази вертикална прахосмукачка е създадена, за да улесни живота ви, като предлага до 75 минути непрекъсната работа с едно зареждане, благодарение на мощната си батерия от 25,2 V. Идеална за семейства, заети професионалисти или възрастни хора, които търсят ефективност и удобство в почистването.

Защо да изберете именно този модел? Philips FC6904/01 е снабдена с множество аксесоари, включително Накрайник TurboPet, който е перфектен за собствениците на домашни любимци, тъй като ефикасно премахва космите от всякакви повърхности. Също така, уникалният Накрайник за засмукване на 360° гарантира, че нито един ъгъл не остава недостигнат.

Тази вертикална прахосмукачка е истински 3 в 1 уред: може да се използва като ръчна прахосмукачка за бързо почистване, за сухо прахосмукиране на подове и килими, както и за мокро почистване на разляти течности. Стилният сребрист цвят придава модерен и елегантен вид, който се вписва идеално във всеки интериор.

С гаранция от 24 месеца, вие можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта. Ако искате да разгледате повече Вертикални прахосмукачки Philips, посетете нашия уебсайт и открийте уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Не само че ще спестите време и усилия с Philips FC6904/01, но и ще се наслаждавате на по-здравословна среда у дома. Филтрацията на въздуха е от съществено значение за хора с алергии и астма, а тази прахосмукачка е проектирана да задържа фините прахови частици, преди те да се върнат обратно в помещението.

За да разгледате и други варианти, може да посетите нашата секция с Вертикални прахосмукачки, където ще намерите широка гама от продукти, отговарящи на високите стандарти на качество и функционалност.

Изборът на вертикална прахосмукачка от Верига магазини ЗОРА е инвестиция в чистотата и комфорта на вашия дом. Не позволявайте на праха и мръсотията да вземат връх над свободното ви време и семейни моменти. С Philips FC6904/01, вие вземате контрола и се наслаждавате на по-чист и здравословен живот.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сребрист
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти