Вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01***

Вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01***

id s2586669
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт в почистването – Вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01, която превръща ежедневната грижа за дома в лека и приятна задача. Със своята иновативна технология и стилен дизайн, този уред е създаден да улесни живота на заети професионалисти, модерни семейства и всеки, който цени чистотата и времето.

С 24 месеца гаранция, тази прахосмукачка е съпроводена с практични аксесоари, които гарантират невероятен обсег дори до най-труднодостъпните ъгли на дома ви. Оборудвана със светодиодни светлини в накрайника, тя осветява всеки кът, като по този начин не оставя нито една прахинка скрита от вашето внимание.

Функцията 2 в 1 превръща тази вертикална прахосмукачка в мощен уред за почистване на пода и удобна ръчна прахосмукачка за мебели и труднодостъпни места. С мощността на 21,6 V и възможност за до 40 минути непрекъсната работа, тя е перфектният избор за обстойно почистване на целия дом.

Иновативният 180° накрайник за засмукване осигурява лесно маневриране около мебели и други препятствия, като ви спестява усилия и време. Стилният зелен цвят добавя естетическа стойност и се вписва идеално във всеки интериор.

Изборът на вертикални прахосмукачки никога не е бил по-лесен, благодарение на широката гама продукти, които Вертикални прахосмукачки Philips предлага. Не пропускайте да разгледате и другите предложения в категорията, като посетите Вертикални прахосмукачки на нашия уебсайт.

За хората, търсещи баланс между работа и личен живот, тази прахосмукачка е идеалният помощник, който пести време и усилия. Тя е подходяща както за млади професионалисти, така и за семейства с деца, които се нуждаят от бързо и ефективно почистване в ежедневието си. Спестете си допълнителните минути почистване и ги прекарайте в качествено време с любимите хора или в заслужена почивка след напрегнатия ден.

Вертикалната прахосмукачка Philips FC6725/01 е създадена да отговори на нуждите на съвременния потребител – ефективност, удобство и високо качество. С нея вашият дом винаги ще бъде в перфектно състояние, а вие ще имате повече време за това, което наистина обичате да правите.

Не позволявайте на праха и мръсотията да се натрупват в дома ви. Изберете Вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01 и превърнете почистването в лесна и приятна задача. Вашият дом заслужава най-доброто, а с Philips вие получавате точно това – безкомпромисно качество и иновации, които работят във ваша полза.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Зелен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти