Вертикална прахосмукачка Karcher VC 4 Cordless My Home жълт***
Икона нов продукт

Вертикална прахосмукачка Karcher VC 4 Cordless My Home жълт***

id s3065344
ОписаниеХарактеристики

Забравете за тежките и неудобни прахосмукачки! Представяме Ви Вертикална прахосмукачка Karcher VC 4 CORDLESS my HOME – идеалният помощник за бързо и лесно почистване на вашия дом.

С мощността и надеждността, които са запазена марка на Karcher, този уред е създаден да отговори на нуждите на съвременните домакинства. Благодарение на своята литиево йонна батерия с напрежение от 21.6V, тази вертикална прахосмукачка предлага до 30 минути непрекъсната работа, което е достатъчно време, за да освежите цялото жилище без прекъсване.

С ниво на шум от едва 78 dB, прахосмукачката Karcher VC 4 е не само ефективна, но и изключително тиха, позволявайки ви да почистите без да нарушавате спокойствието на дома. Компактният и лек дизайн улеснява маневрирането в тесни пространства, а с аксесоарите, които включват накрайник за тесни места и четка 2 в 1, ще достигнете до всеки ъгъл без усилие.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и дълготрайността на продукта, като Ви осигурява спокойствие за дълъг период от време. За тези, които търсят баланс между мощност и удобство, вертикалните прахосмукачки са идеалният избор.

Искате ли да разгледате още модели на марката? Посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието от Вертикални прахосмукачки Karcher, които предлагаме.

Тази прахосмукачка е създадена да улесни живота на заетите хора, които ценят времето си и предпочитат бързо и ефективно почистване. Подходяща е както за млади професионалисти, така и за семейства с деца, които се нуждаят от чист и здравословен дом. Стилният и модерен дизайн се вписва идеално във всяко домашно обзавеждане, а лесната поддръжка гарантира, че прахосмукачката ще бъде вашият верен съюзник в борбата с праха и мръсотията за дълго време.

Изборът на Вертикална прахосмукачка Karcher VC 4 CORDLESS my HOME не е само практично решение за поддържане на чистотата в дома, но и инвестиция в комфорта и здравето на Вашето семейство. Не позволявайте на праха да се натрупва – освободете време за себе си и за любимите си хора, като изберете надеждността и ефективността на Karcher.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти