Вертикална прахосмукачка Dyson V15 DT Absolute SV47 Gd (447000-01)

Вертикална прахосмукачка Dyson V15 DT Absolute SV47 Gd (447000-01)

id s2564657
ОписаниеХарактеристики

Открийте новото измерение на чистотата с Вертикална прахосмукачка Dyson V15 DT Absolute SV47 Gd (447000-01), която преобразява ежедневното почистване в истинско удоволствие. Създадена за динамичния и модерен начин на живот, тази прахосмукачка е идеалният избор за заетите, технологично ориентирани хора, които ценят високата ефективност и безупречната чистота.

С мощността на своя 240 AW мотор, Dyson V15 DT Absolute гарантира безкомпромисно почистване на всяка повърхност. Нейният иновативен HEPA филтър задържа дори най-микроскопичните частици, като осигурява здравословна среда за вас и вашето семейство. Миещият се филтър пък улеснява поддръжката и продължителната употреба на уреда.

Капацитетът на контейнера от 0.77 литра е достатъчен за почистване на големи площи без необходимост от чести изпразвания. А с времето за работа на батерия до 60 минути, Dyson V15 DT Absolute ви позволява да почистите целия си дом на едно зареждане, което отнема едва 4.5 часа.

Уникалните аксесоари на Dyson, като Digital Motorbar™ и Fluffy Optic™ почистващите четки, са проектирани да се справят с различни типове замърсявания и подови настилки. Комбинираната приставка и вграденият накрайник за ъгли пък гарантират, че нито един ъгъл или труднодостъпно място няма да остане непочистено.

Стилният и ергономичен дизайн на тази вертикална прахосмукачка улеснява съхранението и транспортирането, а с докинг станцията и зарядното устройство, които са включени в комплекта, вашата прахосмукачка винаги ще бъде заредена и готова за употреба.

За тези, които търсят не само функционалност, но и естетика в своя дом, Вертикална прахосмукачка Dyson V15 DT Absolute SV47 Gd се отличава със своята златиста отделка, която добавя луксозно излъчване към всяко пространство.

Изберете надеждността и иновациите на Dyson и разгледайте още вертикални прахосмукачки Dyson, за да намерите перфектния модел, който отговаря на вашите нужди и очаквания. С Dyson, вие не просто почиствате – вие преобразявате своя дом в оазис на чистотата.

Без значение дали сте млад професионалист, който търси ефективност във всяко действие, или родител, който се стреми към безупречна хигиена за своето семейство, Вертикална прахосмукачка Dyson V15 DT Absolute SV47 Gd е създадена, за да отговори на високите ви стандарти за чистота и комфорт. Защото вашият дом заслужава най-доброто – заслужава Dyson.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти