Вертикална прахосмукачка Dyson V15 Detect Extra (436162-01)***

Вертикална прахосмукачка Dyson V15 Detect Extra (436162-01)***

id s2570500
ОписаниеХарактеристики

Открийте новото измерение на чистотата с вертикалната прахосмукачка Dyson V15 Detect Extra – иновацията, която превръща почистването в удоволствие. Със своя съвременен дизайн и сив цвят, този модел е създаден да отговори на високите изисквания за ефективност и удобство, които поставя съвременният потребител.

С 24-месечна гаранция, прахосмукачката Dyson V15 Detect Extra е синоним на дълготрайност и надеждност. Нейната HEPA филтрация гарантира, че дори най-малките частици прах и алергени са уловени, осигурявайки чист и свеж въздух във вашия дом. Специално разработената технология Root ™ Cyclone Technology с 14 циклона осигурява безкомпромисна всмукателна мощност от 230 AW, като едновременно с това предотвратява намаляването на мощността дори когато контейнерът се напълни.

Контейнерът с капацитет от 0.77 литра е лесен за изпразване и почистване, което прави поддръжката на уреда изключително удобна. Батерията на Dyson V15 Detect Extra осигурява до 60 минути непрекъсната работа с едно зареждане, което е достатъчно време за почистване на големи площи, а времето за зареждане е само 4.5 часа.

Тази вертикална прахосмукачка идва с богат набор от аксесоари, включително Турбо четка за твърди настилки Fluffy™ с лазер, която осветява и разкрива праха, невидим за окото, и Турбо четка Torque Drive, която автоматично адаптира мощността на всмукване според типа настилка. Допълнително, мини турбо четка, комбинирана приставка, приставка за тесни ъгли и разтегателен маркуч улесняват почистването на всякакви повърхности и труднодостъпни места.

С три нива на мощност и автоматичен режим, Dyson V15 Detect Extra се адаптира към различните нужди на почистване, като предлага интуитивно управление и максимална ефективност. Самопочистващата се четка за фин прах е още едно доказателство за иновативния подход на Dyson към дизайна и функционалността на своите продукти.

За тези, които търсят удобство и мощност в едно, вертикалните прахосмукачки на Dyson са идеалният избор. И ако искате да разгледате и други модели на марката, посетете нашия каталог на Вертикални прахосмукачки Dyson, където ще откриете разнообразие от върхови модели, отговарящи на всяко ваше изискване.

Подходяща за заети професионалисти, семейства с деца и домашни любимци, както и за всички, които ценят високата хигиена и чистота, вертикалната прахосмукачка Dyson V15 Detect Extra е инвестиция в здравето и комфорта на вашия дом. Открийте радостта от лесното и ефективно почистване с този модерен и мощен уред, който превръща ежедневната грижа за дома в истинско удоволствие.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти