Вертикална прахосмукачка Bosch BCH86PET2***
Икона нов продукт

Вертикална прахосмукачка Bosch BCH86PET2***

id s2955596
ОписаниеХарактеристики

Забравете за трудностите при почистването на дома с новата вертикална прахосмукачка Bosch BCH86PET2 – мощен и надежден помощник, който превръща досадната домакинска задача в лека и приятна дейност.

С гаранция от 24 месеца, тази вертикална прахосмукачка на Bosch е създадена да издържи на интензивна употреба, като същевременно осигурява безупречни резултати. Основен акцент в конструкцията ѝ е иновативният HiSpin мотор, който гарантира висока производителност и дълготрайност, без да прави компромис с ефективността на почистването.

В комплекта са включени специализирани аксесоари като ProAnimal четка, предназначена за домакинства с домашни любимци, както и дюза за тапицерия и фуги, които улесняват почистването на труднодостъпни места и мека мебел. Вертикалните прахосмукачки Bosch са известни със своята многофункционалност и тази модел не прави изключение.

Технологията SmartSensor Control осигурява постоянно висока производителност, като автоматично регулира мощността според нуждите на почистването. Системата RotationClean позволява бързо и лесно почистване на филтъра, което е важно не само за поддържане на уреда, но и за здравето на вашето семейство, благодарение на хигиенния филтър, който задържа праха и алергените.

Със своята мощна Bosch Lithium-Ion технология, прахосмукачката осигурява до 60 минути непрекъсната работа с едно зареждане, което е достатъчно време за почистване на средно голямо жилище. Индикаторът за зареждане на батерията е удобен и практичен, позволявайки ви да планирате почистването без прекъсвания.

Стилният черен цвят придава на уреда модерен и елегантен вид, който лесно се вписва в интериора на всяко домакинство. Лекотата и маневреността, които предлага вертикалната конструкция, правят прахосмукачката Bosch BCH86PET2 идеален избор за хора, които ценят комфорта и бързината при извършване на домакинските задачи.

За тези, които търсят надежден и ефективен начин да поддържат своя дом чист и приветлив, Вертикални прахосмукачки Bosch представляват отличен избор. Ако искате да разгледате и други модели от тази категория, можете да посетите Вертикални прахосмукачки и да намерите уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Вертикалната прахосмукачка Bosch BCH86PET2 е създадена да улесни живота на заетите, модерни хора, които търсят бързи и ефикасни решения за поддържане на дома си. Тя е идеалният избор за семейства с домашни любимци, както и за всеки, който цени чистотата и хигиената. Съчетавайки високотехнологични иновации и удобство при употреба, този уред премахва пречките пред почистването и ви дава повече време за важните неща в живота.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти