USB хъб HAMA, USB-C 4-портов, USB 3.2 Gen 1, 5 Gbit/s, Черен

USB хъб HAMA, USB-C 4-портов, USB 3.2 Gen 1, 5 Gbit/s, Черен

id s2237624
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да разширите възможностите на своя лаптоп или компютър? Представяме ви USB хъб HAMA, който е идеалното решение за всеки, който търси бързина и удобство в едно. С този стилен и компактен аксесоар, вие ще можете да свържете няколко устройства едновременно, без да жертвате скоростта на трансфер на данни.

С четири порта USB-A, USB хъб HAMA предоставя гъвкавост и свобода при свързването на различни периферни устройства. Благодарение на интерфейса USB 3.2 Gen 1, той гарантира трансфер на данни със скорост до 5 Gbit/s, което е идеално за бързо копиране на големи файлове или за работа с високоскоростни устройства като SSD дискове.

С размери едва 53 x 13 x 53 mm и тегло от 0.076 kg, този хъб е перфектен за хора в движение. Дължината на кабела от 0.15 m осигурява достатъчно гъвкавост, без да създава излишен бъркотия на бюрото ви. Захранването през USB-C е удобно и практично, осигурявайки лесно свързване със съвременните лаптопи и таблети.

Функцията Plug & Play означава, че не се изисква инсталиране на допълнителен софтуер – просто свържете хъба и започнете работа. Съвместимостта с устройства поддържащи Thunderbolt, както и с операционните системи Windows и Mac OS, гарантира, че USB хъб HAMA ще бъде универсален помощник във вашата технологична екосистема.

За тези, които търсят качествени Аксесоари за своите устройства, този хъб на Hama е отличен избор. Независимо дали сте професионалист, който се нуждае от бърза обработка на данни, студент, който работи върху множество проекти едновременно, или просто технологичен ентусиаст, който обича да бъде в крак с последните иновации, USB хъб HAMA ще отговори на вашите нужди.

С гаранция от 12 месеца, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този продукт. Черният цвят придава елегантност и професионализъм, като се вписва перфектно във всяка работна среда.

Разгледайте и другите Аксесоари Hama, за да откриете още иновативни решения, които да допълнят и обогатят вашата технологична екипировка. Независимо от вашите нужди, USB хъб HAMA е тук, за да улесни вашето ежедневие и да ви помогне да останете продуктивни и свързани винаги, когато имате нужда.

Не позволявайте ограниченията на вашия хардуер да ви забавят. Оборудвайте се с USB хъб HAMA и превърнете всяко място в ефективно работно пространство, където можете да свържете всички вашите устройства с лекота и стил.



Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти