Уред за след ухапване от насекоми с lightning порт
Описание

 

Лято, слънце, ухапвания от комари...

Лятото е сезонът на комарите и останалите вредни насекоми. Решение обаче винаги има: превърнете смартфона си в малко вълшебно "оръжие" и забравете веднъж завинаги за сърбящите ухапвания от насекоми.

Уредът на Heat it за iPhone за след ухапване от комари и други насекоми е с Lightning конектор и е съвместим с модели Apple iPhone 6s до 14 (Lightning порт). Медицинското изделие облекчава на ухапванията от комари и други насекоми като конски мухи, пчели, оси и има сертификат Apple MFi, който е вашата гаранция за най-добрата функционалност и най-висока степен на сигурност - iPhone-ът ви и неговата батерия са оптимално защитени. 

Медицински доказан принцип на работа

За да се облекчи сърбежът и болката, засегнатият кожен участък се нагрява за кратко до около 51 °C. С помощта на концентрирана топлина можете да лекувате ухапвания от насекоми надеждно и лесно. Този принцип на локална хипертермия, който не съдържа химикали, е медицински потвърден.

Мобилното приложение heat it

Безплатното и интуитивно проектирано приложение heat it е основният елемент за използване на heat it. Иновативното съчетание между устройството за лечение на ухапвания от насекоми и смартфона вече е убедило повече от 500 000 потребители, които общо са извършили повече от 20 милиона процедури. Така че се намирате в най-добрите ръце.

Вижте и свалете приложението тук:     

Apple iPhone (Lightning порт)

heat it за iPhone е с Lightning конектор и е съвместим с iPhone модели от 6s до 14.

Винаги с вас

Малък, удобен и надежден, heat it е вашият идеален спътник в ежедневието, по време на пътуване или спорт. Компактният дизайн позволява винаги да го носите на ключодържателя си и да сте подготвени срещу сърбящите ухапвания от насекоми.

За цялото семейство 

С помощта на нашето приложение можете да персонализирате лечението според чувствителността си. Ето защо heat it е напълно подходящ и за деца на възраст от 4 години (самостоятелно приложение от 12 години). Общо взето, безплатното и интуитивно проектирано приложение heat it предлага 12 различни възможности за лечение.

 

БЕЗ химикали и с минимална консумация на батерия

heat it работи само с естествена топлина и напълно без химикали. Като не използвате външни батерии, можете да се възползвате от устойчив продукт без последващи разходи. С напълно заредена батерия на смартфон са възможни до 1000 процедури на най-висока степен. Това е достатъчно за вас, вашето семейство и всичките ви приятели.

Бързо приложение

Лекувайте ухапвания от насекоми за секунди със смартфона си. Просто включете heat it в порта за зареждане и приложението heat it се отваря. Ако е необходимо, вече можете да персонализирате лечението. След кратко загряване поставете контактната повърхност на heat it върху ухапването от насекомо. В зависимост от настройката в приложението лечението продължава 4, 7 или 9 секунди.

Технически характеристики:

  • Тип на свързване

-  Lightning за iPhone модели от 6s до 14

  • Тегло и размери

4 грама / 37,4 x 17,5 x 8,5 мм

  • Място на производство

Карлсруе, Германия

  • 12 опции за персонализация на лечението

47 - 52 °C / 4, 7 или 9 секунди

  • Възрастово ограничение

От 4 години (самостоятелна употреба от 12 години)

  • Консумация на енергия

приблизително 0,1% от батерията на смартфона за едно третиране

  • Класификация

Медицинско изделие клас IIa



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти