TV SMART плейър Xmart T95Z 6K , Allwinner H618 Quad Core ARM Cortex A53 , 32 , 4 , Android
Описание

Запознайте се с новия измерител на развлеченията – TV SMART плейър DIVA T95Z 6K. Този иновативен устройство преобразява всеки телевизор в мощен център за мултимедия, предлагайки безкрайни възможности за забавление в домашни условия.

Със своя стилен и модерен дизайн, TV SMART плейър DIVA T95Z се интегрира перфектно във всяка домашна среда, като добавя технологично изящество и функционалност. Устройството е оборудвано с мощен процесор Allwinner H618 Quad Core ARM Cortex A53, който осигурява плавно и бързо изпълнение на всички приложения и игри. С 32GB вградена памет и 4GB RAM, можете да съхранявате голямо количество мултимедийно съдържание и да се наслаждавате на бързодействие без забавяне.

Съвместимостта с различни формати като H.265, H.264, HD MPEG1, HD AVC/VC-1 гарантира, че ще можете да възпроизвеждате почти всеки видео файл без проблеми. Освен това, благодарение на Android операционната система, имате достъп до богат избор от приложения и игри от Google Play Store, което превръща вашия телевизор в истинска забавна станция.

С TV SMART плейър DIVA T95Z вие сте винаги свързани. Благодарение на вградения Wi-Fi и Ethernet порт, можете да се наслаждавате на стабилна интернет връзка за стрийминг на любимите си сериали и филми в най-високо качество. Допълнително, с HDMI и 2 x USB портове, както и Bluetooth връзка, лесно свързвате различни устройства и аксесоари, като например звукови системи, гейм контролери или външни памети.

Предлагаме ви 24 месеца гаранция за TV SMART плейър DIVA T95Z, за да сте сигурни в качеството и надеждността на продукта. Ако търсите още Кабели и други аксесоари, разгледайте нашия сайт и открийте богатата гама продукти, които предлагаме.

Този SMART плейър е идеален за технологично ориентираните потребители, които ценят висококачественото изображение и забавлението. Той е създаден да задоволи нуждите на младите професионалисти и семейства, търсещи удобен и лесен начин да обогатят своето свободно време с разнообразие от мултимедийни съдържания. Независимо дали сте филмов афиционадо или гейминг ентусиаст, TV SMART плейър DIVA T95Z ще ви предостави непрекъснат поток от развлечения.

Не пропускайте възможността да разширите хоризонтите на вашето домашно забавление. Открийте повече за Кабели и други аксесоари DIVA и как те могат да допълнят вашето мултимедийно изживяване. TV SMART плейър DIVA T95Z е ключът към безкрайния свят на развлеченията, който чака да бъде отключен във вашия дом.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти