TV SMART плейър Apple TV 4K 64GB (2021) mxh02 , A12 Bionic , 64

TV SMART плейър Apple TV 4K 64GB (2021) mxh02 , A12 Bionic , 64

id s656621
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете вашия дом в център на забавлението с последен писък на технологиите? Представяме ви TV SMART плейър Apple TV 4K 64GB (2021) MXH02, който ще ви потопи в света на кристално чистата картина и безкрайните възможности за забавление. Този устройство от висок клас е създадено да задоволи и най-взискателните вкусове, съчетавайки в себе си изключителен дизайн и непреходна производителност.

Дизайн и изработка

Apple TV 4K се отличава с компактен, елегантен дизайн в черно, допълнен с логото на Apple TV. Съвременното, интуитивно дистанционно управление с тъчпад осигурява лесно и удобно управление, а минималистичният външен вид позволява устройството да се впише безпроблемно във всяка домашна развлекателна система.

Производителност

С 64GB вградена памет, Apple TV 4K предлага достатъчно място за съхранение на медийно съдържание. Задвижван от мощния чип A12 Bionic, той гарантира висококачествени игрови преживявания и бърза работа с приложения. Съвместимостта с 4K High Frame Rate HDR осигурява живописно качество на изображението и по-гладко движение.

Свързаност

На задния панел се намират портове HDMI и Gigabit Ethernet за високоскоростни интернет връзки. Поддържа Wi-Fi и Bluetooth свързаност за безжични опции.

В кутията

Комплектът включва самото устройство Apple TV 4K, новото дистанционно управление Apple TV Remote, захранващ кабел и кабел Lightning към USB за зареждане на дистанционното и връзка с услуги.

Потребителски преживявания

Подобреното дистанционно управление предлага прецизен контрол с тактилни бутони за сила на звука, пауза/пускане, начало/меню, заглушаване и захранване, както и бутон за Siri за гласово управление. Високата съвместимост с други продукти и услуги на Apple осигурява безпроблемно преживяване в екосистемата на марката.

Този умно устройство предлага премиум мултимедийно преживяване за стрийминг на видео, достъп до разнообразие от приложения и наслаждение на игри, с качеството и иновациите, които се очакват от продуктите на Apple.

За тези, които търсят допълнителни Кабели и други аксесоари, може да разгледате нашия асортимент и да откриете още продукти от същата категория и марка Кабели и други аксесоари APPLE.

Независимо дали сте технологичен ентусиаст, киноман или просто искате да подобрите домашната си развлекателна система, Apple TV 4K е идеалният избор за вас. Създаден е да отговори на нуждите на съвременните потребители, които ценят качеството, стила и иновациите. Открийте нови измерения на забавлението сега, с един клик в Кабели и други аксесоари от Верига магазини ЗОРА.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти