Тенджера Fagor DUO 6L (81OPFGDUO60) , 6L ml
Описание

Запитвали ли сте се някога как може да превърнете обикновената вечеря в изискан кулинарен празник? Отговорът се крие в избора на правилните помощници в кухнята, а Тенджера Fagor DUO 6L (81OPFGDUO60) е точно такъв - надежден и стилен съюзник, който обещава вкусни и здравословни ястия.

Създадена от престижната марка Fagor, тази тенджера за готвене под налягане е истинска иновация в кухнята. С вместимост от 6 литра, тя е идеална за приготвяне на сърдечни ястия за цялото семейство. Двата режима на налягане - бързо и супер бързо, позволяват да се адаптирате към различните рецепти и времето, което имате на разположение.

Изработена от висококачествена неръждаема стомана 18/10, тенджерата е гаранция за дълготрайност и безопасност. Дъното IMPAKSTEEL е специално проектирано за оптимално разпределение на топлината, което гарантира равномерно готвене на храната. Съвместимостта с всички видове котлони прави Тенджера Fagor DUO 6L универсален избор за всяка кухня.

Безопасността при готвенето е от съществено значение, и затова тенджерата разполага с пет системи за безопасност, които предпазват от нежелани инциденти. Така можете да се наслаждавате на готвенето, без да се притеснявате за нищо друго освен за вкуса на вашите ястия.

Стилният и функционален дизайн на Тенджери Fagor се вписва перфектно в модерната кухня, където времето и качеството на храната са ценни. Диаметърът от 22 см и височината от 17 см правят тенджерата лесна за съхранение, докато нейната елегантност я превръща в истинска декорация на кухненския плот.

Ако сте любител на здравословното хранене и обичате да експериментирате с нови рецепти, Тенджера Fagor DUO 6L е вашата следваща най-добра инвестиция. Тя не само ще ви помогне да приготвите любимите си ястия по-бързо и ефективно, но и ще допринесе за по-здравословния начин на живот, като запазва повече от хранителните вещества в съставките.

Посетете нашия уебсайт и разгледайте още Тенджери, за да откриете идеалния помощник за вашата кухня. И не забравяйте, че можете да разгледате и други продукти от марката Тенджери Fagor, които са също толкова качествени и надеждни.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качествени продукти, но и двегодишна гаранция за Тенджера Fagor DUO 6L, за да сте сигурни в своя избор. Пригответе с любов всяко ястие и споделете вкусни моменти със семейството и приятелите си. Изберете качеството и иновацията, изберете Fagor.




    Виж още Тенджери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти