Тенджера Fagor CLASICA 6L (81OPFGCLAS6) , 6L ml
Описание

Искате ли да превърнете готвенето в изкуство и да създадете вкусни шедьоври за семейството и приятелите си? Представяме ви Тенджера Fagor CLASICA 6L (81OPFGCLAS6), която ще стане незаменим помощник във вашата кухня.

Със своята вместимост от 6 литра, тази тенджера е идеална за приготвянето на обилни вечери за до шест човека. Изработена от висококачествена неръждаема стомана 18/10, тя гарантира дълготрайност и устойчивост на ежедневна употреба. Дъното IMPAKSTEEL осигурява равномерно разпределение на топлината, което е ключово за перфектно приготвените ястия.

Специалното предпазно уплътнение от медицински силикон увеличава издръжливостта и безопасността на тенджерата. Три системи за безопасност и затваряне с предпазен мост предотвратяват всякакви рискове по време на готвене под налягане. Благодарение на функцията за бързо налягане (55 kPa), вашите любими ястия ще бъдат готови за по-кратко време, като същевременно запазват всички полезни вещества и аромати.

Тази тенджера е универсално решение за всяка кухня, тъй като е подходяща за всички видове котлони, включително индукционни. С диаметър от 22 см и височина от 17 см, тя е лесна за съхранение и не заема много място.

Представете си как се прибирате у дома след дълъг работен ден и в рамките на минути подготвяте здравословна и вкусна вечеря за цялото семейство. С Тенджера Fagor CLASICA, това не е само мечта, а реалност. Изборът на тази тенджера е знак за грижа не само към качеството на храната, но и към ценното време, което можем да прекараме с близките си.

За тези, които обичат да експериментират в кухнята и да опитват нови рецепти, Тенджера Fagor CLASICA е перфектният избор. Тя е достатъчно гъвкава, за да отговори на нуждите на всяко домакинство, независимо дали сте начинаещ или опитен готвач.

Ако търсите допълнение към вашия арсенал от кухненски уреди, което да ви помогне да се справите с напрегнатото ежедневие, не пропускайте да разгледате и другите Тенджери Fagor. Изберете качество и ефективност, които ще преобразят начина, по който готвите.

Верига магазини ЗОРА ви предлага двегодишна гаранция за Тенджера Fagor CLASICA 6L, за да сте сигурни в своя избор. Открийте как тази тенджера може да направи готвенето ви по-лесно и приятно, и то със стил и иновация, които само Fagor може да предложи.

Не се колебайте да разгледате и останалите Тенджери в нашия онлайн магазин, където ще откриете разнообразие от продукти, които да задоволят всяко ваше желание и нужда. Защото в кухнята, както и в живота, изборът на правилните инструменти може да направи всичко различно.




    Виж още Тенджери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти