Телевизор TCL 55C809 Mini LED Smart TV, Google TV, 55” 139 см
Икона нов продукт
Описание

TCL 55C809 Mini LED

Невероятна яркост, прецизен контрол на контраста
Уникалната технология за подсветка осигурява ярки изображения с плавни цветове и резки контрасти за най-високо качество на гледане във всякаква среда.

Изключителните цветове на QLED
Авангардната технология Quantum Dot възпроизвежда истински кинематографични цветове с над един милиард нюанси и оттенъци, заснети от студийни камери. Телевизорите от серията C80 с Quantum Dot възпроизвеждат цветове, детайли и дълбочина, каквито не са виждани досега при нито един LED или OLED телевизор.

Изключителни контрасти, ясни детайли и изумителна яркост
С 4K HDR Premium 1300 можете да се наслаждавате на отчетливи, удивително ярки изображения с дълбоко черно и брилянтни, реалистични цветове.

Оригинален 144Hz дисплей
Наслаждавайте се на най-наситените с действие сцени, като например екшън филми или спортни събития, със суперреалистична плавност и още по-остри детайли благодарение на нашия 144Hz дисплей. Нищо не може да надмине движението на нативен 144Hz дисплей.

Изключително качество на изображението от всеки източник
Съществуват различни формати за получаване на най-добро качество на картината HDR на телевизор: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION и DOLBY VISION IQ. А този телевизор TCL поддържа всички тях!

Ненадминато игрово изживяване
За геймърите бързината на реакция на телевизора е също толкова важна, колкото и гладкостта и остротата на картината. Със съвместимостта на телевизора с HDMI 2.1, ALLM, VRR 144Hz и VRR 120Hz и благодарение на Game Bar, FreeSync Premium Pro и Game accelerator 240Hz автоматично ще се насладите на най-ниската латентност и най-добрите настройки на изображението за вашите игри.

Ускорител за игри 240Hz за безпроблемно гейминг изживяване
Функцията Game accelerator 240Hz* на TCL предлага още по-плавно гейминг изживяване благодарение на по-високата честота на опресняване и по-ниската латентност.

Поглъщащо кинематографично аудио изживяване у дома
Вградените стерео високоговорители на ONKYO възпроизвеждат богат, мощен звук за още по-поглъщащо Dolby Atmos изживяване.

Развлечения, съобразени с вашите нужди, с помощта на Google.
Google TV разполага с филми, сериали, телевизионни предавания и др. от вашите приложения и абонаменти и ги организира специално за вас.

Google Meet
Да живеем настоящето заедно
Безплатни, лесни и висококачествени разговори или видеоразговори с вашия телевизор TCL.

Hands-free асистентът на Google: чуйте гласа си
С иновативната функция за гласово управление без ръце, комбинирана с Google Assistant, Google телевизорите на TCL правят живота ви по-лесен и интелигентен.

Неограничено забавление с най-добро HDR качество
Телевизорите Google на TCL ви предлагат богато съдържание с възможно най-доброто качество: Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, YouTube, HBO GO, Spotify, Twitch, Google Play FIlm, Hulu, Rakuten и много други.
Количество и качество: Която и платформа за стрийминг да използвате, телевизорите Google от серията C80 поддържат 4K HDR Dolby Vision (Netflix), а също и 4K HDR 10+ (Amazon Prime Video).
Широк избор на най-добро качество на HDR изображението.

Премиум дизайн без рамки
Повече място за любимото ви съдържание.

Премиум дизайн без рамки с централна стойка
Серията C80 на TCL се предлага с централна стойка, която ви позволява да поставите телевизора си където пожелаете.
Елегантността се съчетава с производителността за перфектна хармония.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти