Телевизор Sony XR77A83KAEP , OLED , 77 inch, 195 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Sony XR77A83KAEP , OLED , 77 inch, 195 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s1734218
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете дома си в киносалон с неповторима атмосфера? Телевизор Sony XR77A83KAEP е ключът към вълшебството на изображенията, които оживяват пред очите ви. С размер на екрана от впечатляващите 195 см (77 инча) и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този OLED Smart TV пренася зрителското изживяване на съвсем ново ниво.

Защо да изберете именно този модел? Sony XR77A83KAEP е снабден с иновативния Cognitive Processor XR, който анализира съдържанието и оптимизира изображението и звука, за да бъдат колкото се може по-реалистични. Технологията XR TRILUMINOS PRO осигурява още по-широка гама от цветове, а XR OLED Motion гарантира плавност на движенията във всяка сцена.

Със своя енергиен клас E и годишна консумация от едва 121 kWh/1000h, този телевизор е икономичен избор за вашето домакинство. Неговият вграден Wi-Fi модул позволява лесен достъп до интернет и любимите ви стрийминг платформи, а операционната система Android отваря вратите към безкрайни възможности за забавление.

Звукът? Той е просто завладяващ. С технологията Dolby Atmos и DTS цифров съраунд, заедно с три вградени говорители и два субуфера, Sony XR77A83KAEP създава аудио преживяване, което е сравнимо с това в киносалоните. Общата мощност на вградените говорители е 60W, което гарантира кристално чист и мощен звук.

Дизайнът на телевизора е елегантен и съвременен, с тънък профил и минималистична черна рамка, която се вписва перфектно във всяко помещение. Размерите със стойка са 1722 x 1024 x 389 мм, а без стойка - 172,2 x 998 x 54 мм, което го прави лесен за монтиране на стена с VESA съвместимост 300x300.

За да осигурите максимално удобство при свързването на външни устройства, телевизорът разполага с 3 HDMI входа и 2 USB порта, както и оптичен изход за висококачествено аудио свързване. С тези характеристики, Sony XR77A83KAEP е идеалният избор за киномани и геймъри, които търсят най-високо качество на изображение и звук.

Ако сте в търсене на изключително качество и иновативни технологии, то този телевизор е създаден за вас. Подходящ е за семейства, които обичат да се събират пред големия екран за общи моменти на забавление, както и за ентусиасти, които ценят високата резолюция и детайлност на картината. Телевизори Sony са синоним на качество и иновация, а този модел е ярък пример за това.

Открийте още Телевизори Sony и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и желания. За още по-голямо разнообразие, разгледайте нашата селекция от Телевизори и се потопете в света на високата дефиниция и качествен звук, който Верига магазини ЗОРА предлага.

С телевизор Sony XR77A83KAEP, всяка гледна точка е перфектна, а всяко аудио изживяване - незабравимо. Позволете си да бъдете изненадани от красотата на изображението и магията на звука, които този телевизор предлага. Вашето домашно забавление никога няма да бъде същото.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти