Телевизор Sony XR75X90KAEP , LED  , 75 inch, 190 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Sony XR75X90KAEP , LED , 75 inch, 190 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s1734219
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на зрителното изживяване с Телевизор Sony XR75X90KAEP, където всяка картинка оживява в дома ви. Със своите впечатляващи 190 см (75 инча) диагонал и разделителна способност 3840x2160 UHD-4K, този телевизор превръща всеки филм и спортно събитие в незабравимо преживяване.

Създаден от Sony, лидер в производството на висококачествена техника, този телевизор е съчетание на стил и иновация. LED технологията осигурява ярки и наситени цветове, докато Cognitive Processor XR гарантира непревзойдено качество на картината, като адаптира и оптимизира всяко изображение за реалистичност, която сякаш можете да докоснете.

Изживейте кинематографичното усещане в уюта на собствения ви дом с поддръжката на HDR10, HLG и Dolby Vision. Аудио технологията Dolby Atmos пък добавя още едно измерение към вашето аудио преживяване, като ви потапя в богат и обволващ звук.

Смарт функциите на телевизора са управляеми чрез интуитивната операционна система Android, която предлага лесен достъп до любимите ви приложения и стрийминг услуги. Вграденият Wi-Fi улеснява свързването с интернет, а множеството портове, включително 3 HDMI и 2 USB входа, осигуряват възможност за свързване на различни устройства.

Енергиен клас E гарантира, че телевизорът е икономичен избор, като предлага ниска годишна енергийна консумация от само 118 kWh/1000h. Със своите елегантни размери, както със, така и без стойка, и VESA съвместимост за монтаж на стена, той лесно се вписва във всеки интериор.

Този телевизор е идеален за ценители на качественото зрително изкуство, които не правят компромис с качеството и търсят най-доброто за своето домашно развлечение. Без значение дали сте киноман, геймър или просто искате да се насладите на висококачествено изображение и звук, Телевизор Sony XR75X90KAEP е създаден за вас.

Открийте още Телевизори и разширете своята колекция от висококачествени устройства. А ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения от серията на Телевизори Sony, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не просто телевизор, а цял свят от възможности за забавление и удоволствие. С Телевизор Sony XR75X90KAEP, вие избирате не само технология, но и качество, дизайн и иновация, които превръщат всеки момент пред екрана в незабравимо преживяване.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти