Телевизор Sony XR55A90JAEP , OLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Sony XR55A90JAEP , OLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s655152
Описание

Запознайте се с бъдещето на домашното забавление с Телевизор Sony XR55A90JAEP, който преобразява всяко гледане в незабравимо преживяване. Със своя изискан дизайн и впечатляващи 55 инча, този OLED Smart TV е създаден да задоволи и най-взискателните ценители на висококачествена картина и звук.

С размер на екрана от 139 см и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този телевизор Sony предлага изключително детайлно изображение, което оживява пред очите ви. OLED технологията осигурява перфектно черно и богати цветове, докато иновативната аудио система пренася кинематографичното изживяване директно във вашия дом.

С гаранция от 24 месеца, този телевизор е сигурна инвестиция в дългосрочно забавление. Енергиен клас G гарантира, че въпреки високата производителност, устройството е разработено с мисъл за енергийната ефективност. С вградения Wi-Fi и операционната система Android, той предлага лесен достъп до всички любими приложения и стрийминг услуги.

Интегрираните цифрови тунери DVB T2/C2/S2 разширяват възможностите за гледане на разнообразно съдържание, докато множеството портове, включително три HDMI входа и два USB порта, позволяват свързването на множество устройства едновременно. Така можете да наслаждавате на вашите любими игри, филми и музика без никакви ограничения.

Този телевизор е идеален за семейства, които ценят качественото време заедно, както и за технологичните ентусиасти, които искат да бъдат в крак с последните иновации. Независимо дали сте млад професионалист, който търси перфектното допълнение към модерния дом, или родител, желаещ да предостави най-доброто развлечение на своето семейство, Телевизор Sony XR55A90JAEP е изборът, който ще надмине всички очаквания.

Изживейте вълнуващите моменти на любимите си спортни събития, сериали и филми с качество, което превръща всеки кадър в магическо преживяване. Смарт функциите и лесната навигация превръщат този телевизор в център за забавление, който се адаптира към вашия начин на живот и предпочитания.

Открийте още вълнуващи Телевизори и разширете възможностите за забавление във вашия дом. А ако сте фен на марката, разгледайте и другите Телевизори Sony, които предлагаме, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди и желания.

С Телевизор Sony XR55A90JAEP, всяка вечер у дома се превръща в незабравимо кино изживяване. Потопете се в света на високата дефиниция и открийте нови измерения на забавлението. Изберете качество, иновация и стил, изберете Sony.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти