Телевизор Sony KD85X80LAEP , LED  , 85 inch, 215 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Sony KD85X80LAEP , LED , 85 inch, 215 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s2440707
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с телевизора Sony KD85X80LAEP, където всяка картинка оживява пред очите ви. Със своите впечатляващи 85 инча (215 см) и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този телевизор превръща всеки филм, сериал или спортно събитие в незабравимо преживяване.

С технологията LED и иновативния 4K HDR Processor X1, Sony KD85X80LAEP гарантира изключителна яснота, контраст и цветове, които са толкова реалистични, че ще забравите, че гледате телевизор. TRILUMINOS дисплеят и 4K X-Reality PRO обогатяват всяка сцена с допълнителни нюанси и детайли, а с Dolby Vision и HDR 10 всяка картинка е още по-задълбочена и изразителна.

За любителите на киното, Sony KD85X80LAEP предлага Dolby Atmos и DTS Digital Surround, които осигуряват обвързващо аудио изживяване, сякаш сте в самата сцена. С обща мощност на вградените говорители от 20W, звукът е също толкова впечатляващ, колкото и визуалните ефекти.

Този Smart TV с операционна система Android предлага безкрайни възможности за забавление. Вграденият Wi-Fi и лесният достъп до платформи като YouTube и Netflix означава, че любимото ви съдържание е само на един клик разстояние. С три HDMI входа и два USB порта, можете лесно да свържете всичките си устройства и да се насладите на мултимедийно съдържание от различни източници.

Със своя енергиен клас F и годишна енергийна консумация от 154 kWh/1000h, Sony KD85X80LAEP е създаден с мисъл за ефективността. Стилният му черен дизайн и изчистени линии го правят идеален акцент във всеки интериор. Благодарение на VESA съвместимостта можете лесно да го монтирате на стена, за да спестите пространство и да добавите модерен акцент във вашия дом.

За тези, които търсят не просто телевизор, а център на домашното забавление, Sony KD85X80LAEP е перфектният избор. Независимо дали сте филмов афиционадо, спортен фанатик или просто искате да се потопите в света на високата резолюция, този телевизор ще задоволи всички ваши изисквания.

Открийте още Телевизори и разгледайте богатото разнообразие от модели, които Верига магазини ЗОРА предлага. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Телевизори Sony, които също обещават високо качество и неповторимо изживяване.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само върховно качество и иновации, но и 24 месеца гаранция за вашата сигурност и спокойствие. Изберете Sony KD85X80LAEP и преобразете начина, по който изживявате всяка една секунда пред екрана.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти