Телевизор Sony KD75X81KAEP , 190 см, 3840x2160 UHD-4K , 75 inch, Android , LED  , Smart TV

Телевизор Sony KD75X81KAEP , 190 см, 3840x2160 UHD-4K , 75 inch, Android , LED , Smart TV

id s1924954
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете вашия дом в киносалон? Представяме ви Телевизор Sony KD75X81KAEP, който със своите впечатляващи 190 см (75 инча) диагонал и резолюция 3840x2160 UHD-4K ще ви потопи в света на високата дефиниция и неповторими визуални изживявания.

С този телевизор от марката Sony, известна със своето качество и иновации, вие сте гарантирани за непрекъснато качество и надеждност. С 24 месеца гаранция, този LED телевизор е създаден да издържи на теста на времето, предлагайки ви дълготрайно удоволствие от гледането.

Изживейте всяка сцена с невероятна яснота благодарение на Motionflow XR 400Hz, което осигурява плавно движение и острота дори в най-динамичните моменти. Технологията TRILUMINOS PRO разкрива още по-широка палитра от цветове, докато HDR10 и Dolby Vision подобряват контраста и детайлността на изображението.

Със своята Smart TV функционалност и операционна система Android, този телевизор ви дава достъп до безкрайно много съдържание. Стриймвайте любимите си сериали и филми през You Tube и Net Flix, или използвайте вградения Wi-Fi, за да се свържете с интернет и да разглеждате уеб страници директно на вашия голям екран.

Звукът също не е пренебрегнат. С X-Balanced Speaker и Dolby Atmos, аудио технологията на този телевизор е създадена да ви обгърне с кристално чист и мощен звук, който допълва визуалното изживяване.

Дизайнът е също толкова важен, колкото и технологията. Телевизорът Sony KD75X81KAEP е с изчистен и модерен черен цвят, който лесно се вписва във всяко помещение. Размерите му със стойка са 1675 x 1041 x 412 мм, а без стойка - 1675 x 962 мм, като е съвместим с VESA стандарт за монтаж на стена.

За тези, които търсят свързаност и удобство, този телевизор предлага 3 HDMI входа и 2 USB порта, което ви позволява да свържете множество устройства едновременно. Оптичният изход осигурява възможност за свързване с висококачествена аудио система за още по-завладяващо преживяване.

И не на последно място, енергийната ефективност е ключова характеристика в днешно време. С енергиен клас F и годишна енергийна консумация от 143 kWh/1000h, този телевизор е създаден да бъде икономичен и приятелски към околната среда.

За тези, които обичат да имат разнообразие, предлагаме и други Телевизори Sony, които можете да разгледате. А ако искате да разширите своя избор, разгледайте и останалите ни предложения за Телевизори.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качество и разнообразие, но и увереността, че избирате най-доброто за вашия дом. Телевизорът Sony KD75X81KAEP е идеалният избор за всеки, който цени изключителното качество на изображението и звука, интеграцията с най-новите технологии и стилния дизайн. Отдайте се на непрекъснатото удоволствие от гледане с този изключителен продукт.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти