Телевизор SONY KD-43X81K 4K Ultra HD LED SMART TV ANDROID TV 43.0 " 108.0 см

Телевизор SONY KD-43X81K 4K Ultra HD LED SMART TV ANDROID TV 43.0 " 108.0 см

id s2618209
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание
4K HDR Processor X1™
4K HDR Processor X1™
Мощният процесор използва усъвършенстван алгоритъм, за да намали шума и да подобри детайлите. С още по-ясен 4K сигнал всичко, което гледате, е по-близо до 4K качество и пълно с реалистичен цвят и контраст.
TRILUMINOS PRO™
TRILUMINOS PRO™
Нашите телевизори с широка цветова гама и уникален алгоритъм TRILUMINOS PRO™ могат да откриват определен цвят от наситеност, оттенък и яркост, за да възпроизвеждат естествени нюанси във всеки детайл. Ще се насладите на цветове, които са по-близки до тези в реалния свят. 
4K X-Reality™ PRO
4K X-Reality™ PRO
Вижте страхотни 4K картини с реалистични детайли и текстура, ексклузивно обработени от 4K HDR Processor X1™. Изображенията, заснети в 2K и дори в HD, са с повишено качество до 4K ниво на детайли от 4K X-Reality™ PRO чрез уникална 4K база данни.  
Motionflow™ XR
Motionflow™ XR
Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.
Автоматичен режим за ниско ниво на забавяне
Автоматичен режим за ниско ниво на забавяне
С автоматичен режим за ниско ниво на забавяне в HDMI 2.1 BRAVIA разпознава кога конзолата е свързана и включена и автоматично включва този режим. Ще се насладите на по-плавен и по-отзивчив геймплей – важен за бързи игри с висок интензитет.
Автоматично картографиране на HDR тонове
Автоматично картографиране на HDR тонове
С нанасяне на тонове на автоматичен HDR настройките ще са оптимизирани по време на първоначалната настройка на конзолата PS5™. PS5™ автоматично разпознава отделните модели BRAVIA TV и избира най-добрата съответна настройка на HDR за телевизора ви. Така дори в сцени с висок контраст виждате най-важните детайли и цветове в най-ярките и тъмни части на екрана.
 
Автоматичен режим на картината спрямо жанра
Автоматичен режим на картината спрямо жанра
BRAVIA автоматично превключва в Режим на игра, за да намали входния лаг и да направи действието по-динамично. При гледане на филми на конзолата PlayStation5® той превключва обратно в Стандартен режим, за да фокусира върху обработката на картината.
 
X-Balanced Speaker
X-Balanced Speaker
Проектиран да допълва качеството на звука и тънкия дизайн на телевизора със своята уникална нова форма, нашият X-Balanced Speaker допринася за филми и музика с ясен звук.
Bluetooth свързаност
Bluetooth свързаност
Свържете устройства, съвместими с Bluetooth®, с вашия телевизор за лесно безжично развлечение. Сдвоете Bluetooth слушалките си с BRAVIA и се насладете на телевизионни предавания и музика на любимото си място – без смущения или прекъсвания. 
Оптимизация по околната среда
Оптимизация по околната среда
Седнете и се насладете на завладяващо зрителско изживяване. Нашата уникална технология Ambient Optimization регулира автоматично картината и звука според особеностите на помещението с помощта на светлинен сензор.
Светлинен датчик
Светлинен датчик
На традиционните телевизори яркостта остава същата независимо от светлината в стаята, което означава твърде тъмна или ярка картина. Този телевизор включва светлинен сензор, който оптимизира яркостта към условията в помещението, увеличавайки я в светли стаи и намалявайки я в тъмни, за перфектна картина.
Оптимизиране на звука за вашето помещение
Оптимизиране на звука за вашето помещение
Звуковото изживяване може да се промени в зависимост от обстановката в стаята. Завесите например поглъщат звука, а предметите пред телевизора могат да нарушат движението на звука, като компрометират качеството на чутото. Този телевизор открива обекти и възпроизвежда подобрен звук, съобразен със стаята.
Работи с BRAVIA CAM
Работи с BRAVIA CAM
Свържете своя телевизор BRAVIA с BRAVIA CAM (продават се отделно), изследвайте набор от забавни нови телевизионни изживявания, включително управление с жестове и много повече.
Google TV
Google TV
Преглеждайте над 700 000 филма и ТВ епизода от услугите за поточно предаване на едно място, организирани по теми и жанрове според интересите ви. 
Гласово търсене
Гласово търсене
Открийте любимото си съдържание по-бързо от всякога само с гласа си. С гласовото търсене вече няма сложна навигация или досадно писане – само трябва да попитате.
Работи с Apple AirPlay/Apple HomeKit
Работи с Apple AirPlay/Apple HomeKit
С Apple AirPlay може да предавате поточно видео и аудио към телевизора си директно от iPhone, iPad или Mac. Гледайте филми и предавания от приложението Apple TV, вашите любими приложения или дори Safari. Споделяйте вашите снимки с всички в стаята.
Chromecast built-in
Chromecast built-in
Преминете от телефон, таблет или лаптоп на вашия телевизор за миг. С вграден Chromecast можете да предавате любими филми, предавания, приложения, игри и още директно на вашия телевизор.
Лесен за почистване
Лесен за почистване
Създадено с минималистичен дизайн, включващ долни бутони и специално полиуретаново покритие, дистанционното лесно се забърсва 
 и почиства. Всички бутони са специално покрити с антибактериален материал.
Интелигентно дистанционно управление
Интелигентно дистанционно управление
Може да контролирате всичките си свързани устройства с едно смарт дистанционно. Достъпът до видео услуги при поискване само с един бутон пренася предавания и филми в стаята ви за секунди. 
 
2-посочна мултипозиционна стойка
2-посочна мултипозиционна стойка
Многофункционалната стойка с 2 позиции ви предоставя избор между стандартно поставяне за фокус върху картината или поставяне на по-малко разстояние за малки рафтове.
Равна повърхност
Равна повърхност
Тъй като рамката е изключително тънка, очите ви естествено се фокусират върху картината, а не около нея.
Living Decor
Living Decor
Living Decor превръща телевизора в основна част от всекидневната с екранно изкуство, лични снимки, теми на скрийнсейвъра и функции на часовника.
Dolby Vision® и Dolby Atmos®
Dolby Vision® и Dolby Atmos®
Насладете се на кинематографско изживяване у дома. С Dolby Vision® усещането при сцените силно наподобява реалния живот за едно по-автентично изживяване, докато Dolby Atmos® изпълва стаята със завладяващ съраунд звук. 


  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти