Телевизор Samsung QE85QN85CATXXH , LED  , 85 inch, 214 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Tizen

Телевизор Samsung QE85QN85CATXXH , LED , 85 inch, 214 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Tizen

id s2507637
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Samsung QE85QN85CATXXH, който превръща всеки филм и спортно събитие в незабравимо преживяване. Със своите впечатляващи 85 инча, този LED Smart TV с операционна система Tizen е създаден да донесе кинематографично качество във вашия дом.

1. Дисплей: - Технологията Neo QLED осигурява изключително качество на картината с ярки цветове и дълбоки контрасти. - Големият 85-инчов екран предлага потапящо зрителско изживяване. - Резолюцията 3840x2160 UHD-4K гарантира остри и детайлни изображения.

2. Дизайн: - Стилен и тънък с минимални рамки за по-поглъщащо зрителско преживяване. - Размерите са 1892.2 мм ширина, 1144.8 мм височина и дълбочина от 27.2 мм без стойката, което подчертава изискания профил на телевизора.

3. Свързаност: - Множество опции за вход/изход, включително USB и HDMI портове, осигуряващи гъвкавост при свързването на различни устройства. - Включването на LAN и антенни входове гарантира, че телевизорът лесно се свързва с интернет и приема телевизионни сигнали.

4. Смарт функции: - Вградената операционна система Tizen предлага удобен смарт телевизор опит с достъп до стрийминг услуги и приложения. - Специални бутони на дистанционното управление за бърз достъп до популярни стрийминг услуги като Netflix и Disney+.

5. Дистанционно управление: - Включеното дистанционно управление се отличава с прост и интуитивен дизайн за лесна навигация.

Телевизорът Samsung QE85QN85CATXXH е проектиран да предложи на зрителите премиум телевизионно изживяване, с голям екран с висока резолюция, напреднала QLED технология, смарт възможности и опции за свързаност, които отговарят на съвременните нужди на потребителите.

Вашето домашно кино вече може да бъде повече от реалност с Телевизори Samsung, които са синоним на иновация и качество. Открийте широката гама от Телевизори и изживейте всяка сцена като част от нея. Ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения на Телевизори Samsung и се насладете на безкомпромисно качество и иновации.

За любителите на големите екрани и качественото изображение, този телевизор е идеалният избор. Подходящ е както за семейства, така и за технологичните ентусиасти, които ценят високата резолюция и смарт функционалностите. Със своята елегантност и високотехнологични характеристики, той се превръща в централна част от всеки интериор, като добавя стил и модерност. Независимо дали сте в търсене на перфектния телевизор за вашите филмови вечери или искате да подобрите игровата си среда, Samsung QE85QN85CATXXH е телевизорът, който ще надмине очакванията ви.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти