Телевизор Philips 65OLED707/12 , OLED , 65 inch, 165 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Philips 65OLED707/12 , OLED , 65 inch, 165 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s1928894
ОписаниеХарактеристики

Запитали ли сте се някога как изглежда бъдещето на домашното развлечение? Телевизорът Philips 65OLED707/12 е тук, за да ви предложи един съвсем нов свят на визуални удоволствия, където всяка детайл е изпипан до съвършенство.

Дисплей:

С размер от 65 инча (165 см), този телевизор предлага голям и поглъщащ визуален опит. Резолюцията от 3840 x 2160 UHD-4K гарантира остри, детайлни изображения с висока степен на яснота. Технологията OLED осигурява дълбоки черни тонове, богати цветове и висок контраст за изключително качество на картината.

Смарт функции:

С операционна система Android, този телевизор предлага интуитивен интерфейс с достъп до широка гама приложения и онлайн съдържание чрез Google Play Store. Възможностите на Smart TV позволяват стрийминг, услуги по заявка и персонализирано съдържание.

Дизайн:

Изображението подсказва елегантен, модерен дизайн с минимални рамки за по-поглъщащо визуално преживяване. Ефектът на осветление около телевизора може да подразбира технологията за амбиентно осветление като Philips Ambilight, която проектира светлина на стената зад телевизора, за да подобри визуалното изживяване.

Свързаност:

Въпреки че не са видими на изображението, телевизор от този калибър обикновено включва различни опции за свързаност като HDMI, USB, Wi-Fi и възможно Bluetooth за свързване с други устройства и интернет.

Philips 65OLED707/12 съчетава голям OLED екран с 4K UHD резолюция и смарт функционалност, интегрирани в елегантен дизайн, предлагайки напреднала система за домашно забавление.

Представете си перфектната картината, която оживява пред очите ви, допълнена от звук, който поглъща сензорите – Dolby Atmos технологията и двата вградени говорители с обща мощност от 20W са гаранция за аудио изживяване, което се мери с киното. И всичко това, управлявано с лекота от вашия диван чрез интелигентния интерфейс на Android.

Изисканият черен цвят и възможността за монтаж на стена със стандарт VESA 300x300 правят този телевизор не само център на вашето домашно развлечение, но и стилно допълнение към интериора на всяко помещение.

Представяме ви телевизор, който със сигурност ще привлече вниманието на взискателния купувач, който търси високо качество, иновации и стил. Независимо дали сте самостоятелен професионалист, семейство в търсене на съвместни моменти на удоволствие или технологичен ентусиаст, жаден за най-новите иновации, Philips 65OLED707/12 е създаден да отговори на всички ваши нужди и да надмине очакванията ви.

Открийте повече от изключителните Телевизори Philips и се потопете в света на високата дефиниция и смарт технологии. Ако пък търсите още по-широк избор, разгледайте нашите предложения за Телевизори и намерете идеалния за вас.

С Philips 65OLED707/12, бъдещето на домашното развлечение не е просто възможност – то е вече тук, във вашата всекидневна.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти