Телевизор LG 86UR781C SMART TV , 86 inch, 217 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os

Телевизор LG 86UR781C SMART TV , 86 inch, 217 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os

id s2616357
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете дневната си в луксозен киносалон? С Телевизор LG 86UR781C SMART TV това е не просто възможно, а е истинско удоволствие. Представяме ви телевизионно чудо със зашеметяващ 86-инчов екран, което ще пренесе киното у вас вкъщи.

Насладете се на впечатляващия 86-инчов екран, който е идеален за домашно кино изживяване. С резолюция Ultra High Definition (UHD) с 3840x2160 пиксела, този телевизор гарантира изключително остър и детайлен образ. Големият дисплей е идеален за потапящо гледане в по-големи помещения, където всяка сцена оживява в пълния си блясък.

Смарт функциите на този Smart TV ви позволяват да достъпите стрийминг услуги, приложения и интернет директно през телевизора. Операционната система WebOS осигурява интуитивно навигиране и приятелски настроен потребителски интерфейс, което прави използването на телевизора истинско удоволствие.

Дизайнът на LG 86UR781C е изчистен и модерен, допълващ всяка стая с елегантност. Слим профилът и минималистичните рамки предлагат изживяване на екран от ръб до ръб, а стабилната и стилна стойка гарантира сигурността на големия дисплей.

Телевизорът предлага разнообразие от възможности за свързване, включително 3 HDMI входа и 2 USB порта, което ви позволява да свържете различни външни устройства и да разширите вашето мултимедийно изживяване. Оптичният изход допълнително улеснява свързването с висококачествени аудио системи.

LG 86UR781C предлага обширен UHD дисплей и интегрирани смарт функционалности в елегантен, пространствено ефективен дизайн, идеален за преобразяването на всяко жилище в домашен театър. За да разгледате още Телевизори и да откриете перфектния модел за вашия дом, посетете нашия сайт.

Този телевизор е създаден за хора, които ценят високото качество на изображението и искат да се потопят в света на развлеченията без компромиси. Без значение дали сте млад професионалист, който обича да се наслаждава на кино вечери у дома, или семейство, търсещо най-доброто за своите филмови маратони, LG 86UR781C е телевизорът, който ще отговори на всичките ви нужди. Със своята гаранция от 24 месеца и енергиен клас F, той предлага не само изключително качество на картината, но и сигурността на дългосрочна инвестиция.

Открийте света на Телевизори LG и преобразете вашия дом с LG 86UR781C SMART TV – където всяка сцена е повод за възхищение.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти