Телевизор Finlux 55-FUA-8062 UHD 4K ANDROID , LED  , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV

Телевизор Finlux 55-FUA-8062 UHD 4K ANDROID , LED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV

id s2275177
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на визуалните удоволствия - Телевизор Finlux 55-FUA-8062 UHD 4K ANDROID, който превръща всеки филм и спортно събитие в незабравимо преживяване. Със своите впечатляващи 139 см (55 инча) диагонал и революционна UHD-4K резолюция, този LED Smart TV е създаден да задоволи и най-взискателните киномани и технологични ентусиасти.

С гаранция от 24 месеца и енергиен клас E, този телевизор Finlux се отличава с висока енергийна ефективност и дълготрайност. Изключителното качество на изображението се гарантира от 1000 FMX технологията, която осигурява кристално чиста и детайлна картина, дори при най-динамичните сцени.

Вграденият Wi-Fi модул позволява лесен достъп до интернет и любимите ви видеоприложения като YouTube и Netflix. С два HDMI входа и един USB порт, можете да свържете множество устройства, като игрови конзоли и външни твърди дискове, за още по-пълноценно забавление. Оптичният изход осигурява възможност за свързване на висококачествена аудио система, а съвместимостта с VESA стандарта позволява лесно монтиране на стена.

Съвременният черен цвят и елегантният дизайн на този Smart TV се вписват идеално във всеки интериор, като добавят модерен акцент в дома ви. Благодарение на цифровия тунер DVB T2/C2/S2, ще имате достъп до широк спектър от цифрови канали, без нужда от допълнителни устройства.

За любителите на качественото аудио, телевизорът разполага с два вградени говорители, които предоставят чист и богат звук. Годишната енергийна консумация от едва 64 kWh/1000h е доказателство за неговата икономичност и отговорност към околната среда.

Предвид технологичните характеристики и мултимедийните възможности, този телевизор е идеален за млади професионалисти и семейства, които ценят високото качество на изображението и звука, както и удобството на свързаните устройства. Той е също така отличен избор за геймъри, благодарение на бързия отговор на екрана и възможностите за свързване на различни игрови конзоли.

Премахнете бариерите пред забавлението и се потопете в света на Телевизори с висока резолюция и интелигентни функции. Разгледайте и другите предложения от серията Телевизори Finlux и открийте перфектния модел за вашия дом.

Изживейте всяка сцена като част от нея и се насладете на неповторимо аудио-визуално изживяване с Телевизор Finlux 55-FUA-8062 UHD 4K ANDROID. Посетете нашия уебсайт и разгледайте широката гама от Телевизори, които ще преобразят начина, по който изпитвате удоволствие от мултимедията у дома.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти