Телевизор Finlux 50-FUL-8061 UHD SMART TV , LED  , 50 inch, 126 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV

Телевизор Finlux 50-FUL-8061 UHD SMART TV , LED , 50 inch, 126 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV

id s2400810
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се какво може да превърне обикновената ви вечер в кино преживяване? Отговорът е Телевизор Finlux 50-FUL-8061 UHD SMART TV, който съчетава висока резолюция, интелигентни функции и елегантен дизайн, за да внесе ново измерение в домашната ви забава.

С гордост представяме този впечатляващ 50-инчов LED телевизор с резолюция 3840x2160 UHD-4K, който обещава да преобрази визуалното ви изживяване. С изключително детайлната си картина и живи цветове, този телевизор е идеален за киномани и геймъри, които ценят качеството на изображението и искат да се потопят напълно в света на любимите си филми и игри.

Интелигентните функции на Smart TV ви позволяват да бъдете винаги свързани и да разполагате с безкрайно разнообразие от съдържание. Благодарение на вградения Wi-Fi, можете лесно да стриймвате видео от популярни платформи, да сърфирате в интернет и да споделяте съдържание от мобилните си устройства.

С два HDMI входа и един USB порт, Finlux 50-FUL-8061 предлага гъвкавост при свързването на външни устройства. Независимо дали искате да гледате най-новите блокбастъри или да играете най-актуалните игри, този телевизор ще отговори на всичките ви нужди. Двата вградени говорители осигуряват ясен и силен звук, допълващ перфектно визуалното изживяване.

Телевизорът е с енергиен клас F, което гарантира ефективност и ниска годишна енергийна консумация от само 65 kWh/1000h. Така можете да се наслаждавате на любимите си съдържания, без да се притеснявате за високи сметки за електричество.

Стилният черен цвят и минималистичният дизайн на телевизора се вписват идеално във всяка стая, а съвместимостта с VESA стандарт 300x300 ви дава възможност да го монтирате на стена за още по-модерен вид на вашето пространство.

За любителите на марката Finlux, които искат да разгледат и други модели, може да посетите Телевизори Finlux, където ще откриете разнообразие от висококачествени телевизори, отговарящи на различни нужди и предпочитания.

За тези, които търсят още по-широк избор, нашата колекция от Телевизори предлага разнообразие от модели и марки, които могат да задоволят всеки вкус и бюджет.

Телевизор Finlux 50-FUL-8061 UHD SMART TV е създаден за съвременните потребители, които ценят качеството и иновациите. Независимо дали сте млад професионалист, който търси перфектното допълнение към своя модерен дом, или семейство, което иска да се събира заедно за вечерни филмови маратони, този телевизор е идеалният избор за вас.

Открийте нови възможности за забавление и насладете се на неповторимо визуално изживяване с Телевизор Finlux 50-FUL-8061 UHD SMART TV – технологията, която прави всеки момент по-специален.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти