Телевизор Finlux 43-FFA-6230/F ANDROID TV , LED  , 43 inch, 109 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Android

Телевизор Finlux 43-FFA-6230/F ANDROID TV , LED , 43 inch, 109 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Android

id s2592562
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението у дома с Телевизор Finlux 43-FFA-6230 ANDROID TV, който превръща всеки филм и сериал в незабравимо преживяване. Със своите 109 см (43 инча) диагонал и впечатляваща FULL HD резолюция, този телевизор е перфектният избор за всеки, който търси качествена картина и множество функции на достъпна цена.

Със своя LED дисплей, телевизорът на Finlux гарантира ярки и живи цветове, докато енергиен клас E осигурява ефективност и намалена консумация на електроенергия. Вграденият Wi-Fi модул позволява лесен достъп до интернет и любимите ви видеоприложения като YouTube и Netflix, превръщайки вашия телевизор в център за развлечения.

Смарт функциите на този Smart TV са подсилени от операционната система Android, която предлага интуитивен интерфейс и богат избор на приложения за всеки вкус. Двата HDMI входа и двата USB порта позволяват лесно свързване на външни устройства и медия, а оптичният изход гарантира възможност за висококачествен звук чрез свързване към домашна кинотеатрална система.

За тези, които обичат да персонализират своето пространство, телевизорът е съвместим с VESA стандарт, което означава, че може лесно да бъде монтиран на стена. Елегантният черен цвят и модерният дизайн се вписват идеално във всяко помещение, като добавят стил и съвременност.

За семействата, които ценят качеството на изображението и търсят удобство в употреба, този телевизор предлага идеалното съчетание на функционалност и цена. С 24 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на продукта.

Ако сте киноман или геймър, ще оцените високата резолюция и бързия достъп до мултимедийно съдържание, което този телевизор предлага. Двата вградени говорители осигуряват чист и балансиран звук, който допълва визуалното изживяване.

Разгледайте и другите Телевизори Finlux и открийте модела, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. За още по-голям избор, посетете нашата секция с Телевизори, където ще откриете разнообразие от марки и модели.

Изживейте магията на киното в уюта на собствения си дом с Телевизор Finlux 43-FFA-6230 ANDROID TV. Този телевизор не е просто устройство, а прозорец към света на развлеченията, където всяка сцена е по-реалистична от предишната. Подарете си възможността да се насладите на висококачествено аудио-визуално изживяване всеки ден.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти