Телевизор Finlux 40-FFA-6230 Smart TV , LED  , 40 inch, 101 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Android

Телевизор Finlux 40-FFA-6230 Smart TV , LED , 40 inch, 101 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Android

id s2508292
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на развлеченията у дома – Телевизор Finlux 40-FFA-6230 Smart TV. Със своите 101 см (40 инча) диагонал и кристално чиста FULL HD резолюция, този телевизор е идеалният избор за всеки, който цени високото качество на изображението и съвременните технологии.

Със своя LED дисплей, Finlux предлага ярки и живи цветове, които оживяват всяка сцена. Енергиен клас E гарантира, че устройството е ефективно по отношение на консумацията на енергия, с годишна енергийна консумация от едва 37 kWh/1000h. Добавете към това вградения Wi-Fi и вече имате всичко необходимо за безпроблемно стрийминг на любимите си видеоприложения като You Tube и Net Flix.

С двата HDMI входа и един USB порт, този Smart TV предлага гъвкавост при свързването на външни устройства. Благодарение на Bluetooth функционалността, можете да свържете безжични слушалки или звукова система, за да усилите аудио преживяването. И не забравяйте за оптичния изход, който осигурява възможност за висококачествен аудио трансфер към вашата Hi-Fi система.

Операционната система Android дава възможност за лесен достъп до огромно разнообразие от приложения и игри, което прави този телевизор не просто устройство за гледане на телевизия, а център за забавление за цялото семейство. Съвместимостта с VESA 100x100 пък улеснява монтажа на стената, което спестява място и придава модерен вид на вашия интериор.

Телевизорът Finlux е създаден да отговори на нуждите на съвременното домакинство, където всяка възрастова група има своите предпочитания към развлеченията. Младите хора ще оценят бързия и интуитивен достъп до социални медии и игри, докато по-възрастните ще се насладят на лесното превключване между традиционните телевизионни канали и любимите си сериали и филми в Net Flix. Семействата ще намерят в този телевизор перфектния начин за споделяне на моменти заедно, гледайки филми или спортни събития.

Цветът черен придава класическа елегантност и се вписва идеално във всяка стая. Независимо дали сте самотен професионалист, търсещ качествен източник на развлечение след дълъг работен ден, или част от голямо семейство с разнообразни интереси, телевизорът Finlux ще се превърне във ваш надежден партньор за забавление.

Открийте още Телевизори и разширете възможностите за забавление у дома. А ако сте вече влюбени в качеството, което Finlux предлага, разгледайте и другите Телевизори Finlux, за да намерите точния модел, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

С Телевизор Finlux 40-FFA-6230 Smart TV, всяка вечер у дома може да се превърне в незабравимо преживяване. Забавлението е само на един клик разстояние!




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти