Телевизор Crown 50NV88UWS , 127 см, 3840x2160 UHD-4K , 50 inch, LED  , Smart TV

Телевизор Crown 50NV88UWS , 127 см, 3840x2160 UHD-4K , 50 inch, LED , Smart TV

id s2214721
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на реалността - Телевизор Crown 50NV88UWS, който превръща всеки филм в незабравимо преживяване. Със своите 127 см (50 инча) диагонал и разделителна способност 3840x2160 UHD-4K, този LED телевизор е истинско технологично чудо, което ще ви потопи в света на ярките цветове и детайлни изображения.

Съвременният зрител търси не просто телевизор, а цялостно мултимедийно изживяване. Crown 50NV88UWS отговаря на тези изисквания с вградения си Smart TV функционалитет, който ви позволява да се наслаждавате на любимите си приложения, стрийминг услуги и интернет съдържание без допълнителни устройства. Благодарение на вградения Wi-Fi, свързването към домашната мрежа е лесно и удобно.

Звукът е също толкова важен, колкото и изображението, когато става въпрос за поглъщащо гледане. С двата вградени говорители с обща мощност от 10W, този телевизор доставя чист и ясен звук, който допълва визуалното преживяване. И с два HDMI входа, можете лесно да свържете конзоли за игри, Blu-ray плейъри и други устройства, за да разширите вашето развлечение.

Този модел е идеален за съвременните домакинства, които се стремят към енергийна ефективност, като е класифициран в енергиен клас G. Също така, с цифровия тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, телевизорът гарантира, че ще имате достъп до широка гама от цифрови канали без нужда от допълнителни приемници.

Елегантният черен цвят и модерният дизайн на Телевизор Crown 50NV88UWS се вписват идеално във всяко помещение, допринасяйки за съвременния интериор на дома. И с един USB вход, вие лесно можете да възпроизвеждате мултимедийно съдържание директно от вашите USB устройства.

За тези, които търсят качество и функционалност на разумна цена, Телевизор Crown 50NV88UWS представлява идеалния избор. Отличаващ се с висока резолюция, множество функции и лесна употреба, той е създаден да задоволи нуждите на модерните потребители, които ценят високото качество на изображението и удобството на умните технологии.

И ако искате да разгледате още Телевизори или да откриете други продукти от марката, посетете нашия каталог с Телевизори Crown, където ще намерите разнообразие от модели, отговарящи на всяко желание и предпочитание.

Гаранцията от 24 месеца ви дава допълнителна сигурност и спокойствие при покупката, знаейки, че инвестицията ви е защитена. С Crown 50NV88UWS, вие не просто купувате телевизор, вие инвестирате в качество, което ще ви служи верно в годините напред.

Открийте новите хоризонти на забавлението с Телевизор Crown 50NV88UWS и превърнете всяка вечер в кино вечер у дома. Насладете се на впечатляващо визуално изживяване и звук, който оживява, с този висококачествен и многофункционален телевизор.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти