Телевизор Crown 43TF23BFH , LED  , 43 inch, 109 см, 1920x1080 FULL HD

Телевизор Crown 43TF23BFH , LED , 43 inch, 109 см, 1920x1080 FULL HD

id s2491251
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Crown 43TF23BFH, който превръща всеки филм и спортно събитие в незабравимо преживяване. Със своите 109 см (43 инча) диагонал и FULL HD резолюция, този телевизор е идеалният избор за тези, които търсят високо качество на изображението без компромиси.

Със своя стилен и съвременен дизайн, Телевизори Crown се вписват перфектно във всеки интериор. Черният цвят придава елегантност и универсалност, позволявайки лесно съчетаване с домашния декор. LED технологията осигурява ярки и живи цветове, докато енергиен клас G гарантира ефективност и устойчивост на продукта.

Интегрираните цифрови тунери DVB-T/T2/C/MPEG4 разширяват възможностите за гледане, като предоставят достъп до широка гама цифрови канали. Поддържаните формати като AVI, MP3, JPG и MPEG4 улесняват възпроизвеждането на любимите ви мултимедийни файлове директно чрез USB входа.

За любителите на качествения звук, телевизорът предлага два вградени говорители с обща мощност от 10W, които осигуряват чист и балансиран звук. С три HDMI входа, телевизорът предоставя възможност за свързване на множество устройства едновременно, като игрови конзоли, домашно кино или лаптоп.

Размерите на телевизора са оптимизирани за удобство, като предлагат компактност със и без стойка. VESA съвместимостта позволява лесно монтиране на стената, освобождавайки пространство и добавяйки модерен акцент към вашия дом.

Представяме ви Телевизори, които отговарят на всички съвременни изисквания за качество и функционалност. Ако търсите разнообразие от модели на марката Crown, разгледайте нашите предложения тук: Телевизори Crown.

Този телевизор е идеален за семейства, които ценят съвместното прекарване на време пред екрана, както и за млади професионалисти, които се нуждаят от висококачествен дисплей за своите игри и мултимедия. Той е също така отличен избор за възрастни хора, които предпочитат лесна за употреба технология с ясно изображение и звук.

С Телевизор Crown 43TF23BFH ще преоткриете любимите си предавания и филми, като изживеете всяка сцена с неподправена яснота и детайлност. Насладете се на безупречното изживяване, което предлага този телевизор, и превърнете гледането в истинско удоволствие.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти