Телевизор Crown 43FB22FH , LED  , 43 inch, 109 см, 1920x1080 FULL HD
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да преобразите своя дом в кино зала? Телевизор Crown 43FB22FH е тук, за да превърне тази мечта в реалност. Със своите впечатляващи 109 см (43 инча) диагонал и Full HD резолюция, този LED телевизор е идеалният избор за всеки, който търси качество на разумна цена.

С гаранция от 24 месеца, Crown предлага спокойствие и сигурност, че вашето устройство е защитено. Енергиен клас G гарантира, че телевизорът е съобразен с последните стандарти за енергийна ефективност, като по този начин се грижи за околната среда, но и за вашия семеен бюджет.

Иновативният Frameless дизайн с тънка рамка придава на телевизора елегантен и съвременен вид, който ще се впише перфектно във всеки интериор. Добавете към това и PVR функцията, която ви позволява да записвате любимите си предавания и филми директно на USB устройство, и получавате устройство, което не само изглежда страхотно, но и предлага функционалност, отговаряща на съвременните изисквания.

Звукът е също толкова важен, колкото и картината, и тук Crown не прави компромиси. С два вградени говорители с обща мощност от 20W, телевизорът осигурява ясен и мощен звук, който допълва визуалното изживяване и го прави още по-поглъщащо.

С три HDMI входа и два USB порта, телевизорът предлага гъвкавост при свързването на външни устройства. Било то игрова конзола, домашно кино или просто флашка със снимки и видео, Crown 43FB22FH е готов да задоволи всички вашите мултимедийни нужди.

И не забравяйте за цифровия тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, който гарантира, че ще имате достъп до широк спектър от цифрови канали в най-високо качество. Поддържаните формати като MP4, XVID, MP3 и JPG улесняват възпроизвеждането на различни медийни файлове, като по този начин телевизорът се превръща в център за забавление за цялото семейство.

Изисканият черен цвят и компактните размери без стойка (995*550*80 мм) правят този телевизор лесен за интегриране във всяка стая, без да заема излишно място. Независимо дали сте младо семейство, което търси своя първи телевизор, или вече имате опит с технологиите и искате да обновите своята домашна система, Crown 43FB22FH е универсален избор, който ще удовлетвори разнообразните вкусове и нужди.

Разгледайте и другите Телевизори в нашия асортимент, за да откриете още множество опции, които да допълнят вашето пространство. А ако сте впечатлени от качеството, което Crown предлага, не пропускайте да разгледате и другите Телевизори Crown, които също могат да бъдат отличен избор за вас.

Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран избор, като предоставя всички необходими детайли за продуктите, които предлага. Телевизор Crown 43FB22FH е пример за нашата ангажираност към качеството и удовлетвореността на клиентите. Изберете го и вие, за да превърнете всеки филмов маратон или спортно събитие в незабравимо преживяване.




    Виж още Телевизори

    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти