Телевизор Crown 40MB01HD , LED  , 40 inch, 100 см, 1366x768 HD Ready

Телевизор Crown 40MB01HD , LED , 40 inch, 100 см, 1366x768 HD Ready

id s2549723
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт в домашното забавление с Телевизор Crown 40MB01HD. Този 40-инчов LED телевизор е идеалният избор за всеки, който търси висококачествено изображение и стилен дизайн на достъпна цена.

С размер на екрана от 100 см и резолюция HD Ready (1366x768), Crown 40MB01HD предлага ясна и детайлна картина, която оживява пред очите ви. Благодарение на LED технологията, изображението е с висок контраст и наситени цветове, което гарантира истинско визуално удоволствие при гледане на любимите ви филми и сериали.

Този модел се отличава със своя Frameless дизайн, който означава, че има изключително тънка рамка. Това не само придава модерен и елегантен вид на телевизора, но и увеличава площта на екрана, което ви позволява да се потопите напълно в зрелището.

С два HDMI входа и два USB порта, Crown 40MB01HD предоставя лесен и удобен начин за свързване на всички вашите устройства. Независимо дали искате да гледате филми от външен твърд диск или да играете игри на конзола, този телевизор е готов да отговори на вашите нужди.

За меломаните, телевизорът разполага с два вградени говорители с обща мощност от 10W, които осигуряват чист и богат звук. А с функцията PVR можете лесно да записвате и възпроизвеждате телевизионни предавания, така че никога да не пропускате любимите си моменти.

С енергиен клас F, телевизорът е съобразен със съвременните изисквания за енергийна ефективност, което означава, че ще се наслаждавате на висококачествено изображение, без да се притеснявате за високите сметки за ток.

Телевизорът е оборудван и с цифров тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, което гарантира, че ще имате достъп до широка гама от цифрови канали. Освен това, поддържаните формати като MP4, XVID, MP3 и JPG ви позволяват да се насладите на разнообразие от мултимедийно съдържание.

Стилният черен цвят и компактните размери на телевизора със и без стойка (950*565*180 мм и 950*565*97 мм съответно) го правят лесен за интегриране във всяка стая на дома ви. Без значение дали сте млад професионалист, който търси удобство и функционалност, или семейство, което иска да създаде уютна домашна кино атмосфера, Crown 40MB01HD е перфектният избор.

За да разгледате още Телевизори и да откриете идеалния модел за вашия дом, посетете нашия уебсайт. А ако вече сте влюбени в качеството, което предлага Crown, не пропускайте да разгледате и другите Телевизори Crown, които предлагаме.

С двугодишна гаранция, Crown 40MB01HD е инвестиция, която ще ви радва с качество и надеждност във времето. Насладете се на вълшебството на високата дефиниция и открийте нови измерения на забавлението с този изключителен телевизор.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти