Телевизор Crown 32TF19AWS SMART TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Android

Телевизор Crown 32TF19AWS SMART TV , LED , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Android

id s2491249
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете вечерите си в незабравимо преживяване? Телевизор Crown 32TF19AWS SMART TV е тук, за да ви потопи в света на развлеченията с кристално чиста картина и интуитивен Android интерфейс.

С размер на екрана от 32 инча (81 см), този LED телевизор е идеален за всяка стая в дома ви. HD Ready резолюцията от 1366x768 пиксела гарантира, че ще наслаждавате на остри и детайлни изображения, докато гледате любимите си филми и сериали.

Телевизорът Crown е оборудван с цифров тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, който осигурява безпроблемен прием на цифрови ефирни и кабелни програми. Също така, устройството поддържа разнообразие от мултимедийни формати като AVI, MP3, JPG и MPEG, което ви позволява да разглеждате снимки, да слушате музика или да гледате видео директно от USB устройство.

С два вградени говорители и обща мощност от 10W RMS, телевизорът Crown предоставя чист и силен звук, който допълва визуалното изживяване. Три HDMI порта и два USB входа осигуряват лесно свързване с различни устройства, като игрови конзоли, домашни кина и други.

С операционната система Android, този телевизор ви дава достъп до огромно количество приложения и игри от Google Play Store. Можете да стриймвате съдържание от популярни платформи за видео споделяне и да персонализирате своя интерфейс, за да отговаря на вашите предпочитания.

Стилният черен дизайн и компактните размери със стойка (731x430x193 мм) или без стойка (731x430x80 мм) позволяват лесно позициониране на телевизора във всяко пространство. В допълнение, VESA съвместимостта улеснява монтажа на стената, ако предпочитате да спестите място.

Енергиен клас F гарантира, че телевизорът е енергоефективен, като по този начин намалява консумацията на електроенергия и помага за намаляване на разходите за електричество.

За тези, които търсят баланс между качество, функционалност и цена, телевизорът Crown 32TF19AWS SMART TV е перфектният избор. Той е подходящ както за млади професионалисти, така и за семейства, които искат да се насладят на качествено аудио-визуално съдържание, без да правят компромис с бюджета си.

Открийте още Телевизори и разширете своята колекция от домашни уреди. Ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения от Телевизори Crown, за да намерите това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

С телевизор Crown 32TF19AWS SMART TV, всяка вечер у дома може да се превърне в кино преживяване. Насладете се на висококачествени изображения и богат звук, които ще преобразят начина, по който изживявате своите любими развлечения.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти