Телевизор Crown 32NV56LW Smart TV , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV

Телевизор Crown 32NV56LW Smart TV , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV

id s2384863
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете вечерите си в незабравимо забавление? Телевизор Crown 32NV56LW Smart TV е тук, за да ви потопи в света на високата дефиниция и интелигентните технологии.

Със своите 32 инча (81 см) екран, този телевизор е идеалният избор за всеки, който търси компактно, но вълнуващо визуално преживяване. HD Ready резолюцията от 1366x768 пиксела гарантира ясни и детайлни изображения, които оживяват пред очите ви. Вграденият Wi-Fi модул позволява лесен достъп до интернет и любимите ви стрийминг услуги, без да се налага допълнително окабеляване.

Телевизорът Crown се отличава с енергиен клас E, което означава, че е проектиран да бъде ефективен и да намалява консумацията на електроенергия. С двата HDMI входа, можете лесно да свържете игрови конзоли или други устройства, докато USB портът предоставя възможност за гледане на съдържание директно от вашия флаш драйв.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с два вградени говорители с обща мощност от 6W RMS, които предлагат чист и балансиран аудио опит. Със своята VESA съвместимост, можете лесно да монтирате телевизора на стена и да спестите ценно място във вашия дом.

Като част от категорията Телевизори, Crown 32NV56LW Smart TV е създаден да отговори на нуждите на модерния потребител. Независимо дали сте млад професионалист, който търси удобство и функционалност, или семейство, желаещо да се наслаждава на общи моменти пред екрана, този телевизор ще се превърне в централна част от вашето ежедневие.

Изисканият черен цвят и стилен дизайн се вписват идеално във всяка обстановка, а размерите със и без стойка осигуряват гъвкавост при поставянето му в различни пространства. С гаранция от 24 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

За тези, които търсят още повече възможности за развлечение, предлагаме да разгледате и другите Телевизори Crown, които са част от нашето портфолио. Всяко устройство е създадено с мисъл за различните предпочитания и нужди на клиентите ни.

В заключение, Crown 32NV56LW Smart TV е перфектният избор за всеки, който иска да се наслади на висококачествено изображение и умни функции на достъпна цена. Независимо дали сте филмов афиционадо, геймър или просто искате да се насладите на любимите си телевизионни предавания, този телевизор ще ви предостави всичко необходимо за незабравими моменти у дома.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти