Телевизор Crown 32MS01AWB SMART TV , LED  , 32 inch, 80 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV , Android

Телевизор Crown 32MS01AWB SMART TV , LED , 32 inch, 80 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV , Android

id s2552822
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на забавлението - Телевизор Crown 32MS01AWB SMART TV, който трансформира всекидневието в неповторимо визуално преживяване. Със своите 32 инча (80 см) и HD Ready резолюция, този телевизор е идеалният избор за всеки, който търси качествена картина на достъпна цена.

Съвременният дизайн на Crown се вписва перфектно във всеки интериор, а черният цвят придава елегантност и стил. LED технологията осигурява ярки и живи цветове, докато енергиен клас E гарантира, че вашето забавление няма да се отрази негативно на електрическите сметки.

Интегрираният Wi-Fi модул предоставя възможност за бърз и лесен достъп до интернет, което означава, че можете да се насладите на любимите си онлайн съдържания без допълнителни устройства. С операционната система Android, този Smart TV отваря вратата към безкрайния свят на приложенията, игрите и стрийминг услугите.

Звукът е също толкова важен, колкото и изображението, и тук Crown не разочарова с два вградени говорители с обща мощност от 10W, които предлагат чист и богат звук. Благодарение на двата HDMI входа и двата USB порта, можете лесно да свържете различни устройства като игрови конзоли, външни твърди дискове или Blu-ray плейъри.

Този телевизор е създаден за тези, които ценят удобството и многофункционалността. Независимо дали сте млад професионалист, който търси устройство за развлечение след дълъг работен ден, или семейство, което иска да се събира заедно за вечерни филмови маратони, Телевизор Crown 32MS01AWB SMART TV е перфектният избор.

Открийте още множество възможности за забавление с Телевизори Crown и разширете своята перспектива за домашно кино. Не пропускайте да разгледате и широката гама от Телевизори, които Верига магазини ЗОРА предлага, за да намерите точния модел, който отговаря на вашите нужди и желания.

С Телевизор Crown 32MS01AWB SMART TV, вие не просто купувате техника за дома си, вие инвестирате в качествени моменти и споделени емоции. Възползвайте се от двугодишната гаранция и се насладете на безпроблемно използване на вашето ново Smart TV устройство. Потопете се в света на развлеченията с качество, което превъзхожда очакванията.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти