(ТД) Прахосмукачка робот Conga 4090

(ТД) Прахосмукачка робот Conga 4090

id s718963
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание
Не забравяйте да добавите и допълнителни филтри за прахосмукачката робот!  ВИЖ ТУК




Прахосмукачка робот с професионално 4-в-1 лазерно картографиране
Почиства 100% от повърхността ефективно, организирано и интелигентно. Включва Wi-Fi и приложение за работа.
Благодарение на иновативната си технология OnlyOne System, роботът едновременно засмуъква и мете.
APP Touchnology: Приложение за смартфон: чрез което можете да контролирате робота, като изберете режими на почистване, планиране на задачи за почистване, избор на нива на мощност на засмукване  почистване или проверка на записа за почистване.
Cepillo Jalisco (четка): Патентована четка, която премахва най-фините замърсявания. Благодарение на тази нова четка ще можете да почистите и най-малките частици мръсотия и прах.
InteractiveMap: Запазва картата и я показва в приложението.
Благодарение на своята технология VirtualVoice ще можете да свържете робота си с гласови виртуални асистенти Alexa и Google Home. Ще можете да използвате различни гласови команди, за да започнете да почиствате, да спрете да чистите, да изпратите робота обратно в базата за зареждане или дори да го локализирате чрез
звукови сигнали.
BestFriend Care система с 2 взаимозаменяеми четки, които избягват заплитания. Специална гумена четка за премахване на животински косми от трудни места като килими и изтривалки и друга четка, изработена от 2 материала за всички повърхности и видове замърсявания
Smart iTech Laser 360 навигация. Роботът сканира и картографира къщата ви чрез разпознаване на 360 градуса. Планирайте най-бързия, най-ефективен, организиран и интелигентен маршрут за почистване за всяка от стаите във вашата къща. Тази новаторска технология прави Conga serie 4090 изключително интелигентен робот.
MultiMap система за запазване на до 5 различни карти.
Управлявайте до 50 плана за почистване благодарение на иновативната си система RoomDetect, като изберете конкретни помещения, които искате да почистите в желания момент.
Програмира се със система Cleaner Deluxe с 3 режима на почистване: Висока, идеална за цялостно почистване; Среден, идеален за ежедневно почистване; и Ниска, идеална за грубо почистване. Благодарение на тези 3 режима ще можете да изтриете всякакъв вид повърхност.
Почистването му по зони позволява да изберете стаите, които искате да се почистват. Това е перфектният режим за почистване на най-често използваните помещения и тези, които изискват по-дълбоко почистване.
Задайте ограничени области , за да блокирате области, които не искате роботът да почиства. Роботът се адаптира идеално към всички ваши изисквания за почистване.
Изберете точково почистване на робота, за да почисти определена зона на картата, където искате да извърши по-обстойно почистване, например под леглото или масата.
Система Absolute Implode, която включва мощна турбина, която увеличава максимално мощността си  на засмукване до 2700 Па. Премахва всички видове замърсявания, за да осигури винаги чист под.
UnlimitedCleaning технология за почистване на 100% от дома ви. Роботът автоматично се връща в базата за зареждане, когато изчерпи батерията, зарежда батерията си и възобновява процеса на почистване.
10 режима на почистване: Автоматично, Спирала, Петна, Интелигентна зона, Ограничена зона, Ръчен, дълбоко почистване, почистване, ръбове и връщане вкъщи.
Оптичен сензор: Роботът ще изпълнява организирани и линейни маршрути за почистване благодарение на оптичния си сензор. Този сензор подобрява позиционирането на робота и не позволява да се изгуби.
Тя картографира цялата ви къща преди да започнете да почиствате, като  търси най-бързия и ефективен маршрут. Smart технология, която му позволява да знае точно къде се намира, къде е преминал и къде трябва да премине. Може да почисти една и съща зона до 2 пъти за по-добро почистване. 
Turbo Clean Carpet система, която активира турбо режим с максимална мощност за килими, за да ги почисти ефективно.
iWater технология за контрол и дозиране на нивото на водата и потока на водата равномерно чрез електронно управление. Поддържа мопа винаги влажен с точност и позволява почистване на по-широки зони.
Pro All-TimeTable: програмируем 24 часа / ден, 7 дни / седмица. Също така ще можете да планирате силата на засмукване и интензивността на водата при почистване.
Brush Pro технология, която се състои от въртяща се главна четка, която почиства цялата мръсотия.
Технология OnlySilence за безшумно почистване, lt;64 dB.
Система, с йон-литиева батерия, 14,8 V и 5200 mAh. Насладете се на 240-минутен обхват.
Автоматично се връща към базата за зареждане, когато приключи с почистването благодарение на интелигентната система GPSHome.
Пречиства въздуха с високоефективен филтър
*Гаранция на батерията: 6 месеца
Гаранция: 24 месеца

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти