Таблет Realme Pad 10.4" 6 GB 128 GB LTE, Сив

Таблет Realme Pad 10.4" 6 GB 128 GB LTE, Сив

id s1046871
Описание

Лесен за държане и за гледане.
realme Pad е създаден, за да ви позволи да си представяте и играете в движение. Неговият гладък метален екстериор го поддържа тънък и лек като перце за истинска преносимост. Вкарайте го с лекота в чантата, дръжте го с часове без умора и се наслаждавайте на елегантния му минималистичен вид.

Пренесете целия свят пред очите си.
Със своите тънки рамки и широк 10,4-инчов WUXGA+ дисплей, realme Pad превръща игрите и филмите в завладяващи и ярки изживявания. Освен това резолюцията 2000 × 1200 вдъхва живот на всеки детайл.
10,4-инчов цялостен екран
2000 × 1200 разделителна способност
82.5% съотношение на екрана към тялото

Захранвайте забавлението си за по-дълго време.
Батерията с капацитет 7100 mAh осигурява енергия над очакванията - достатъчна за 65 дни в режим на готовност или 12 часа гледане на видео. А с 18W бързо зареждане вашият Pad се зарежда за кратко време.

Обградете се с кристално чист звук.
Пропуснете билетите за кино и се насладете на кристално чистия съраунд звук на realme Pad, който се излъчва от четирите високоговорителя с интелигентен PA за мощни баси. Благодарение на адаптивния съраунд звук ще получите най-доброто стерео, независимо как го държите.

Преминете на следващото ниво на гейминг.
Осемядреният процесор Helio G80 на realme Pad достига тактова честота до 2,0GHz. Процесорът превъзхожда предишното поколение с 35%, а графичният процесор Mali G52 950MHz превъзхожда предшественика си с 20%. Резултатът е брилянтно качество на изображението и по-стабилна честота на кадрите за изключително гейминг изживяване.

Перфектна настройка за вашите видеоразговори.
Предната HD камера с двоен микрофон с шумопотискане го прави идеален избор за онлайн обучение, видеоразговори и конференции.

По-гладък начин да се забавлявате.
realme UI за Pad е създаден специално за забавление, с
опростено оформление и плавна работа за уникално изживяване.

Двойно повече прозорци, двойно повече ефективност.
Режимът "Много прозорци" може да накара две приложения да работят едновременно. Това означава, че можете с лекота да изпълнявате няколко задачи, като едновременно сърфирате в интернет и общувате с приятели.

Свържете се с бъдещето.
Вместо да въвеждате парола, можете да използвате своя Realme Band/часовник, за да отключите Realme Pad незабавно. Nearby Share (Споделяне в близост) позволява на телефона и таблета ви да споделят файловете и изображенията незабавно, а Open-up Auto Connection (Автоматично свързване при отваряне) свързва слушалките ви с Pad автоматично, когато са наблизо. Освен това функциите Cast Screen могат да прехвърлят съдържание от вашия Pad на вашия телевизор, като например магически увеличават вашия Pad!

Достатъчно място за всичките ви спомени.
realme Pad се справя с много задачи с лекота, като ви помага да свършите повече работа. А с до 4+64GB RAM и ROM, с възможност за разширяване до 1TB, можете да съхранявате всичките си любими видеоклипове, снимки, игри и др.

Насладете се на високоскоростна 4G мрежова връзка.
Версията 4G LTE осигурява по-голямо удобство при работа. Използвайте своя Pad като телефон, за да се обаждате или изпращате съобщения колеги или любими хора навсякъде и по всяко време.

Качество, което преминава успешно всеки тест.
Всеки таблет realme Pad преминава през строги тестове, преди да стигне до вас, защото знаем, че заслужавате усъвършенствани продукти, на които можете да разчитате.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти