Съдомиялна машина за вграждане Crown DW 4530 ABI *** , 10 комплекта, E , 450 Ш, мм
Икона нов продукт
Описание

Забравете за ръчното миене на съдове и открийте свободата, която предлага съдомиялната машина Crown DW 4530 ABI! Създадена за тези, които ценят времето си и предпочитат удобството, този уред е идеалният помощник във всяка кухня.

Изисканата и компактна, тази съдомиялна машина е специално проектирана за вграждане, което я прави не само функционален, но и естетически допълнение към интериора на вашата кухня. С широчина едва 450 мм, тя се вписва перфектно в по-малки пространства, без да прави компромис с качеството на миене.

С Crown DW 4530 ABI ще забравите за досадните петна по чиниите и неприятните остатъци от храна. Уредът разполага с метален филтър и скрит нагревател, които гарантират безупречна чистота на вашите съдове. Също така, с две налични температури за миене – 50 и 65 градуса, можете да избирате оптималния режим според замърсяването.

Ефективността е ключова, а Crown DW 4530 ABI не разочарова с енергиен клас E, осигурявайки икономия на електроенергия. Консумацията на вода е също впечатляващо ниска – само 11 литра на цикъл в еко режим, което е идеално за съвременните домакинства, стремящи се към устойчиво потребление.

Безопасността при употреба е гарантирана със системата за защита от преливане, а индикаторите за сол и полиращ препарат ви улесняват в поддръжката на машината. С три различни програми за миене, можете лесно да намерите подходящия цикъл за всякакви нужди – от бързо изплакване до интензивно миене.

Тази съдомиялна машина е създадена да облекчи ежедневието на заетите семейства, наскоро омъжените двойки или самостоятелно живеещите индивиди, които искат да оптимизират времето си и да се насладят на повече моменти с любимите хора, вместо да прекарват часове в миене на съдове.

С ниво на шума от само 54 dB, Crown DW 4530 ABI работи тихо и ненатрапчиво, което е идеално за отворени жилищни пространства, където кухнята и дневната са в едно. Не на последно място, 24-месечната гаранция осигурява спокойствие и увереност в качеството на продукта.

Ако търсите разнообразие и искате да разгледате още опции, посетете нашия уебсайт, където ще намерите богата селекция от съдомиялни машини за всякакви нужди и предпочитания. Или, ако сте впечатлени от качеството на марката Crown, разгледайте и другите предложения на Съдомиялни машини Crown.

Възползвайте се от иновациите, които Crown DW 4530 ABI предлага, и преобразете начина, по който миете съдовете си. Съчетайте функционалността и стила в едно, и се насладете на повече време за себе си и за вашите близки, докато тази съдомиялна машина се грижи за досадната домакинска работа.




    Виж още Съдомиялни
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти